Lief Valentijnssnoepgoed

19/01/2014

Een lief cadeautje hoeft niet duur te zijn!

19/01/2014

Valentijn tip: leuke uitjes voor mannen!

19/01/2014
Snoep 2
chocotelegram
Graffiti

Vrouwen opgelet; ben je nog opzoek naar een leuk cadeau voor je man/vriend, maar je weet nog steeds niet wat je hem moet geven? Lees dan snel verder want wij hebben een paar hele leuke uitjes op een rij gezet die mannen echt leuk zullen vinden!

Vlieg over het water

Is jouw mannetje een stoere bink en is hij er niet vies van om iets nieuws te proberen? Dan is de workshop Flyboarden zeker een aanrader! Misschien heb je er nog niet eerder van gehoord, maar flyboarden is al een geruime tijd een fenomeen; vliegen over het water! Voor je ter lucht (of te water) gaat krijg je instructies en een korte demonstratie van een professioneel flyboarder. Natuurlijk gaat jouw stoere vent ook het flyboarden uitproberen. De workshops worden alleen gegeven in Eindhoven en Loon Op Zand, Noord-Brabant. Voor €75,- per persoon kan je de nieuwste sensatie van het moment zelf ervaren!

flyboarden voor site rnw Valentijn tip: leuke uitjes voor mannen!

 

Whiskey in the jar

Is je man meer een whiskey liefhebber? Dan is deze workshop is écht iets voor hem; een workshop whiskey maken! Tijdens deze workshop, die wordt gehouden in een Almeerse brouwerij, maak je drank onder leiding van de professionele distilleerder, uiteraard onder het genot van een goede whiskey. Uitleg over het ontstaan, het proces en de geschiedenis van deze alcoholische drank komen voorbij. En op het einde krijg je jouw zelfgemaakt whiskey mee naar huis! Proost!

whiskey glasses with ice cubes 2560x1600 Valentijn tip: leuke uitjes voor mannen!

 

Tag this town

Is je vriend een creatieve bol? Dan is deze workshop “Graffiti spuiten” een leuk cadeau om deze vorm van kunst te ontdekken. Wees niet bang, deze workshop is helemaal legaal, want ze leren het graffiti spuiten op groot canvas doek.  Tijdens deze cursus leert je vriend de verschillende technieken en effecten van het graffiti spuiten en krijgt hij uitleg over het werken met een spuitbus. Geen lelijke tags, maar heuse kunstwerken! Dus moet er nou nog iets geverfd worden in jullie huisje, dan is hij na dit dagje zeker de juiste man!

Graffiti Valentijn tip: leuke uitjes voor mannen!

%d bloggers like this: