cross

Your coupon have been send to you via email. you can also use the coupon now by clicking the button below
Draai en win special offer unlocked!
Doe mee en maak kans op een van de vele leuke prijzen! Voel jij je lucky? Draai en win!
* Je kunt maar een keer aan het rad draaien.
* Als je wint, claim jouw prijs dan binnen de gestelde tijd.
* Wij behouden ons het recht voor om een coupon ten alle tijden te annuleren.
 

Valentijnscadeau voor mannen: de leukste uitjes

Vrouwen opgelet! Ben je nog op zoek naar een leuk valentijnscadeau voor je man, vriend, broer of ander mannelijk schoon in je leven? Lees dan snel verder want wij hebben een paar hele leuke uitjes op een rij gezet die mannen echt leuk zullen vinden!

Vlieg over het water

Is jouw mannetje een stoere bink en is hij er niet vies van om iets nieuws te proberen? Dan is de workshop Flyboarden zeker een aanrader! Misschien heb je er nog niet eerder van gehoord, maar flyboarden is al een geruime tijd een fenomeen: je vliegt over water! Voor je ter lucht (of te water) gaat krijg je instructies en een korte demonstratie van een professioneel flyboarder.

Natuurlijk gaat jouw stoere vent ook het flyboarden uitproberen. Voor 65 euro per persoon kun je de nieuwste sensatie zelf ervaren!

valentijnsdagmannen
bron foto 1 / 2

Whiskey in the jar

Is je man meer een whiskey-liefhebber? Dan is deze workshop is écht iets voor hem: whiskey maken! Tijdens deze workshop, die wordt gehouden in een Almeerse brouwerij, maak je drank onder leiding van de professionele distilleerder. Uiteraard onder het genot van een goede whiskey. Uitleg over het ontstaan, het proces en de geschiedenis van deze alcoholische drank komen voorbij.

En op het einde krijg je jouw zelfgemaakt whiskey mee naar huis! Proost!

Tag this town

Is je vriend een creatieve in z’n bol? Dan is deze workshop “Graffiti spuiten” een leuk cadeau om deze vorm van kunst te ontdekken. Wees niet bang, deze workshop is volkomen legaal, want ze leren het graffiti spuiten op groot canvas doek.  Tijdens deze cursus leert je vriend de verschillende technieken en effecten van het graffiti spuiten en krijgt hij uitleg over het werken met een spuitbus.

Geen lelijke tags, maar heuse kunstwerken! Dus moet er nou nog iets geverfd worden in jullie huisje, dan is hij na dit dagje zeker de juiste man!

eenkadovoor.nl stagiair

eenkadovoor.nl stagiair

Maak kennis met het leukste team van de internetwereld. De eenkadovoor-redactie zoekt de mooiste kado's en inspirerende kadoverhalen voor jou uit. Het leven is een feest en daar horen cadeautjes bij! Heb je vragen, opmerkingen of suggesties? Neem dan vooral contact met ons op!
eenkadovoor.nl stagiair

Add Comment

Geef een draai en win een van de leuke prijzen!
Congrats! You Won a Free Coupon "{coupon}". Use this coupon in your cart now and get discount!!X
Kinly get back to your previous orientation view... your wheel is rolling there...