Op zondag 11 mei is het alweer zo ver: Moederdag! Als je niet kunt wachten tot Moederdag en jezelf lekker wil verwennen, ben je hier aan het juiste adres. Als je een kindje hebt gehad, hoef je jezelf nog niet te verwaarlozen. Wij zochten de beste cadeautjes voor moeders uit… Leg jezelf lekker in de watten!

Voor moeder én dochter

Wat is een beter cadeau dan een cadeau waar moeder én dochter iets aan hebben? Denk aan de Tangle Teezer. Deze fijne borstel zorgt ervoor dat lang, eigenwijs haar pijnloos wordt ontdaan van alle klitten. Daarnaast gaat je haar er ook nog eens van glanzen en zorgt het fijne borsteltje voor een relaxte massage aan het hoofd. Zo heb je dus nooit meer te maken met een huilend kind omdat het borstelen zo’n pijn doet. Daarnaast is het ook een cadeautje voor jezelf. Kan het nog beter?

Gezond met een kleurtje

In de zomer zie je er meestal op je best uit. Je hebt een lekker gezonde kleur op je gezicht en ziet er direct gezonder uit. Als het zonnetje zich niet zo vaak laat zien (of je geen zin hebt om zo rood als een kreeft te worden), kun je smeren met zelfbruiner. Vergeet de oranje strepen van vroeger, de moderne zelfbruiner is bijna perfect. Deze van L’oréal bijvoorbeeld: het Sublime Bronze Serum. Dit gouden serum heeft een parelformule die zorgt voor een prachtig egaal bruine teint. Het serum is gemakkelijk aan te brengen en laat geen strepen achter.

Verwenmoment in de badkamer

Een ultiem verwenmomentje voor jezelf beleef je toch wel het best in de badkamer. Wat is er heerlijker dan enorme hopen schuim in je bad, met de geur van je favoriete parfum? Kies bijvoorbeeld voor het doucheschuim van de bekende geur Coco Mademoiselle van Chanel. Luxueus en toch jeugdig. Mademoiselle behoort tot de zachte, oosterse geuren met ingrediënten als: sinaasappelbloesem, Indiase jasmijn, Turkse roos, honing, Caraïbische cascarilla, sandelhout en vanille.

Geniet van een heerlijk ontsnapmomentje, alleen of met je kinderen! Met deze producten moet dat helemaal gaan lukken. Enjoy!

Leave your vote