cross

Your coupon have been send to you via email. you can also use the coupon now by clicking the button below
Draai en win special offer unlocked!
Doe mee en maak kans op een van de vele leuke prijzen! Voel jij je lucky? Draai en win!
* Je kunt maar een keer aan het rad draaien.
* Als je wint, claim jouw prijs dan binnen de gestelde tijd.
* Wij behouden ons het recht voor om een coupon ten alle tijden te annuleren.
 

Vijf ideeën voor een fotocadeau

Wil je wel eens iets anders geven dan een fles wijn voor een verjaardag of een bos bloemen als bedankje? En heb je gemerkt dat je niet verder komt met het bedenken van een leuk cadeau? Want hoewel je hersenen op volle toeren draaiden om iets leuks te bedenken, koos je toch maar weer voor een cadeaukaart met inhoud, omdat die tenminste niet in een stoffig hoekje belandt. Wil jij echt een origineel cadeau geven? Wij hebben 5 originele fotocadeau ideeën voor je op een rij gezet.  De prijzen van deze cadeaus varieert nogal, maar ook hier geldt weer: “je kunt het zo duur maken als je zelf wilt.”

Een eigen mok

Wil je dat je het eerste bent waar je vriend of vriendin aan denkt bij het aanbreken van de nieuwe dag? Geef hem of haar dan een mok bedrukt met jou stralende foto!
Beter kan zijn of haar dag toch niet beginnen?

Persoonlijk telefoonhoesjeVijf ideeën voor een fotocadeau

Wat dacht je van een geweldig Fotocadeau door je eigen unieke telefoonhoesje te ontwerpen? Laat een telefoonhoesje bedrukken met een leuke, mooie of grappige foto. Foto’s van leuke gebeurtenissen op vakantie, kinderen, kleinkinderen, vriendschappen, het kan allemaal gebruikt worden voor dit originele cadeau!

Foto op hout

Hout leeft! Een foto op hout is helemaal in. Laat je mooiste herinneringen aan iemand herleven door een foto op hout te laten drukken. Wie wil dit nou niet als geschenk? Hout is sfeervol en een foto op hout pas in elk interieur. Het staat decoratief aan de muur en is zeker leuk om te geven!

Persoonlijke onderzetters

Geef een set onderzetters cadeau! Maar dan natuurlijk wel onderzetters bedrukt met de mooiste foto’s die jij uit hebt gezocht! Laat ze bijvoorbeeld afdrukken in grijs/wit. Dat geeft een leuke moderne uitstraling. Ook kun je voor andere effecten kiezen door de kleuren van de foto’s aan te passen. Bruin/wit bijvoorbeeld geeft een meer brocante effect.

Foto op aluminium afdrukken

Ga je meer voor stoer en industrieel? Kies dan voor een foto op aluminium. Past perfect in een modern interieur en heeft een hele chique uitstraling. Deze uitvoering van een fotocadeau, is ook weerbestendig, dus ook voor decoratie in de tuin geschikt. Een foto op aluminium is ook een geweldig idee voor tuinterras!

 

Image Credits: Herinnering op Linnen.

Martine van der Haven-Laros

Martine van der Haven-Laros

Vrouw van, moeder van, maar vooral mijzelf! Ik heb een liefde voor kado's krijgen, maar vooral ook kado's geven! Hieruit is Eenkadovoor.nl ontstaan, waar ik met veel plezier de bezoekers voorzie van de allerleukste kadotips. Ook in mijn blogs geef ik de leukste cadeautips en vertel ik over mijn persoonlijke ervaringen.
Martine van der Haven-Laros

Latest posts by Martine van der Haven-Laros (see all)

Martine van der Haven-Laros

Add Comment

Geef een draai en win een van de leuke prijzen!
Congrats! You Won a Free Coupon "{coupon}". Use this coupon in your cart now and get discount!!X
Kinly get back to your previous orientation view... your wheel is rolling there...