Ken jij iemand die wel in is voor een avontuurlijke vlucht? Dan zijn dit te gekke belevenissen om te geven! Zelf een vliegtuig besturen? Een ballonvlucht of paragliden? Alles is mogelijk, lees snel verder!

Zelf een vliegtuig besturen

Ken jij iemand of ben jij iemand die ervan droomt om een  keer een vliegtuig te besturen? Maak die droom dan waar en ervaar het zelf tijdens een kennismakingsles. Onder het genot van een kopje koffie of thee krijg je de grondbeginselen van het vliegen, zoals de basis instrumenten en handelingen, door je instructeur uitgelegd.  Daarna stap je in de Cessna die voor je klaar staat en je avontuur kan beginnen. De start en landing neemt een ervaren instructeur op zich maar eenmaal in de lucht vliegt je circa 15 minuten, zelf het vliegtuig. Om deze geweldige belevenis niet te vergeten ontvang je na de vliegsessie een vliegdiploma ter herinnering. Super leuk om zelf te beleven of om weg te geven!

Ballonvaren

Een ballonvaart is een unieke ervaring in de lucht. Een échte must do. In principe kan er elke dag gevaren worden, mits de weersomstandigheden dit toelaten. Je vaart met het grootste ballonvaartbedrijf van Europa, met meer dan 20 jaar ervaring en als enige in de branche TÜV NEN-EN-ISO 9001:2008 gecertificeerd. Het avontuur van een ballonvaart schuilt deels in het ongewisse. De windrichting en windsnelheid maken dat de landingsplaats nooit helemaal te voorspellen is. Elke ballonvaart is dus uniek! Je gaat altijd in de laatste twee uur van de daglichtperiode de lucht in en dat is sowieso al een adembenemend schouwspel. De ballon heeft de snelheid van de wind, zodat je deze niet voelt. Plotselinge bewegingen zijn er ook niet, er is alléén een grote mate van rust. Ideáál voor mensen met hoogtevrees!

Paragliding

Deze Paragliding duo-vlucht met een ervaren instructeur geeft echt the ultimate kick! Zelf kunnen vliegen is een droom van velen. Dankzij de paragliding-sport is de oudste wens van de mensheid werkelijkheid geworden! Voor diegenen die zoiets willen beleven zonder een enkele voorbereiding of een gerichte opleiding, biedt dit bedrijf de mogelijkheid om met een ervaren en bevoegde  instructeur een duo-vlucht te maken. Het enige dat je moet doen is een paar passen lopen tijdens de start en de landing. Zonder verder ergens anders over na te denken, kun je als een vogel genieten van de vrijheid, rust en een uniek uitzicht. De tandemvlucht zelf duurt, afhankelijk van de weerscondities, tussen de 5 en de 15 minuten. Dit bedrijf is één van de eerste door de KNVvL (Koninklijke Nederlandse Vereniging voor Luchtvaart) erkende opleidinginstanties voor de paragidingsport.

Leave your vote