Alle vriendjes van Disney on Ice 2017

Wij schreven er al eerder over; een bezoek aan Disney on Ice is een cadeautje voor de hele familie! Ook dit jaar is er weer een spetterende show met mooie schaatskunsten, special effects en natuurlijk heel veel Disney vriendjes! Ben jij benieuwd welke?

Mickey, Minnie, Donald en Goofy

Natuurlijk komen Mickey Mouse en zijn vriendjes Minnie, Donald en Goofy het eerste het ijs op, onder luid applaus van alle bezoekers. Het is tenslotte toch een stukje magie wat er het ijs op schaatst. Ze zijn er niet heel lang, maar wees gerust, ze komen nog een paar keer terug!

Toy Story 3

Als eerste komt het verhaal van Toy Story 3 aan bod; en dat zijn heel wat vriendjes! Te beginnen natuurlijk met Andy, die zich klaarmaakt om naar de Universiteit te gaan. Hij wil zijn allerbeste vriend Cowboy Woody meenemen, maar per ongeluk komen Woody en de rest van het speelgoed bij een kinderdagverblijf terecht! Een voor een komen zij het ijs op geschaatst; de hond Slinky, het spaarvarken Hamm, meneer en mevrouw Aardappelhoofd, de dino Rex, Jessy en Bullseye en natuurlijk Buzz Lightyear! Samen met Woody beleven zij een spannend avontuur, waarbij zij te maken krijgen met de roze knuffelbeer Lotso, die niet zo lief is als dat hij er uit ziet!
Ook Barbie en Ken hebben een grote rol in de show; zo krijgen we de modeshow van Ken te zien. Leuk gedaan!

De Kleine Zeemeermin

Cars

Frozen

 

Add Comment