Megagadgets, een van de leukste webshops in Nederland. Waar vind je op dezelfde pagina een barbecueboot en een nagellakdroger in vorm van een aapje? Je kunt jezelf verliezen in alle geweldige producten die de webshop van deze week te bieden heeft. Ben je nog niet overtuigd? Na dit lijstje weet je zeker dat zij de titel verdienen.

Megagadgets is in 2004 begonnen met een winkel in Leiden, ondertussen is het imperium uitgebreid met een webshop en een aantal franchise ondernemingen. Verstand van gadgets; dat hebben ze in ieder geval.

3 redenen waarom Megagadgets webshop van de week is

1. Je keuken wordt er mooier van

Of je nu een eyecatcher in je huis neemt in vorm van een Loch Ness-soeplepel of je gaat voor een sorbet ijsmaker machine, het maakt je keuken een stuk vrolijker. De monsterlijke soeplepel houdt alles in de gaten. Door de pootjes hoef je je nooit meer af te vragen hoe je het keukengerei neer moet leggen. Iedereen wordt toch vrolijk als je dat leuke kopje van dit monster boven de pan ziet uitsteken.

Zelf sorbetijs maken, je kunt ons niet vertellen dat je er niet een keer aan gedacht hebt. Met een paar ingrediënten ben je maar een paar minuten verwijderd van een heerlijk zelfgemaakt ijsje! Vergeet ons niet uit te nodigen op een snikhete zomerse dag.Beide keukentools zijn perfect om als cadeau te geven bij een housewarming!

megagadgets

2. Do it yourself

Het is toch leuk om zelf moeite voor iets te doen, zo waardeer je het eindproduct beter en – als het iets eetbaars is – smaakt het ook veel lekkerder. Met Moederdag in aantocht is een theepakket een ideaal cadeau. Het Grow your own Tea Gift set wordt in een porseleinen theepot geleverd waarin je je eigen thee kunt kweken. Is jouw moeder dol op kaas, dan heb je ook een pestokit of een kaasmaakset.

3. Niet te vergeten: de schurkenstoel

In een rode jurk met mijn wilde zwarte kat – of panter, zoals zij zichzelf ziet – op mijn schoot plannen bedenken om de wereld te veroveren. Daar hoort deze ongelofelijk luxe en grote stoel bij. Het is duidelijk dat de Villain Chair gemaakt is voor een duistere persoonlijkheid.

Leave your vote