Webshop van de week; Pink Ribbon Shop

Zoals iedere week kiezen wij een webshop uit die zich een week lang ‘Webshop van de week’ mag noemen. En deze week is dat de Pink Ribbon Shop! In de webshop vindt je mooie en leuke sieraden, sjaals, tijdschriften en meer. Extra leuk aan deze producten: een groot deel van de opbrengst gaat naar stichting Pink Ribbon! Een extra reden waarom zij de titel verdienen; het is weer oktober en daarmee Pink Ribbon maand!

Pink Ribbon

Stichting Pink Ribbon vraagt aandacht voor borstkanker. Aandacht voor de borstkankerpatiënten van vandaag die de juiste behandeling en optimale begeleiding verdient. Daarom financiert Pink Ribbon projecten en onderzoeken op het gebied van behandeling, nazorg en lange termijn effecten van borstkanker. Met als doel een beter en langer leven voor de borstkankerpatiënt. Met onder andere de leuke producten uit de webshop haalt de stichting hier geld voor op.

PicMonkey Collage

Shoppen voor het goede doel

Ieder jaar is het in oktober Pink Ribbon maand. In deze maand komt de bekende Pink Ribbon armband uit. Er wordt ieder jaar een nieuwe armband ontworpen maar ook de armbanden van vorige jaren zijn te koop in de webwinkel. Een groot deel van de opbrengst, €7,26 om precies te zijn, gaat naar de behandeling van borstkankerpatiënten. De armband koop je al voor €12,95! Ook wordt er jaarlijks een speciaal Pink Ribbon magazine uitgebracht. In de webshop van de stichting vindt je daarnaast nog veel meer producten waarmee jij het goede doel steunt. Van stropdassen tot sjaals en van sleutelhangers tot horloges. Een hele goede reden om te shoppen dus! Later deze week publiceren wij een blogpost met de 10 allerleukste Pink Ribbon producten zodat jij precies weet wat er te koop is! Kan je niet langer wachten? Neem dan snel een kijkje in de webshop van Pink Ribbon!

Add Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.