Op zondag 14 december organiseren Herôme Cosmetics, het Amstel Hotel en Net5 Het Herôme Prinsessenbal vol glitter en glamour in het magische Amstel Hotel. Een echte prinses wordt natuurlijk in de watten gelegd met schitterende jurken, gelakte nageltjes, lekkere hapjes, leuke activiteiten en een echte hofdame. Logisch dat ieder meisje dit wel wil worden, toch? 

Hoe kun je kans maken?

Maar een echte prinses word je niet zomaar. Daarom krijgen alle prinsessen een speciale opdracht; om een eigen troonrede te schrijven! In deze troonrede moet komen te staan wat de toekomstige prinses zou doen om alle kinderen in Nederland extra gelukkig te maken.

Om kans te maken op een koninklijke uitnodiging voor Het Herôme Prinsessenbal, dien je dus jouw troonrede te maken, voor 15 november. Je handgeschreven, mooi versierde of zelf geknutselde troonrede kun je uploaden of per post versturen. Bekijk hier alle informatie en voorwaarden.

Stichting Jarige Job

Het Herôme Prinsessenbal steunt ook ieder jaar een goed doel; dit jaar is er gekozen voor Stichting Jarige Job. Herôme wilt zoveel mogelijk geld door middel van sponsoring inzamelen voor deze stichting. Het bedrag dat Herôme inzamelt wordt gevierd op 14 december met het Herôme Prinsessenbal. Stichting Jarige Job zet zich vooral in voor kinderen tot 12 jaar die opgroeien in armoede. In Nederland zijn er ruim 60.000 kinderen waarvan hun ouders afhankelijk zijn van de voedselbank. Gezinnen die geen geld overhouden voor leuke dingen, zelfs niet voor verjaardagen. Voor hen is er bijvoorbeeld geen geld voor noodzakelijke kleding, de sportclub, een fiets of voor een traktatie op school. Geen cadeaus, geen versiering en ook geen feestje, want er is geen geld voor.
Voor deze kinderen is Stichting Jarige Job opgericht. Zij zorgen ervoor dat deze kinderen een speciale verjaardagsbox krijgen op hun verjaardag, zodat zij zich tenminste ook echt jarig kunnen voelen. Deze kinderen verdienen dit! Met de donaties helpt Herôme een flink handje mee om de fantastische en positieve missie van Stichting Jarige Job te helpen vervullen.
Schrijf je troonrede en stuur deze voor 15 november naar Herôme! Word jij dit jaar prinses?

Leave your vote