2013, wow, what a Year! Niet alleen op de website gebeurde er van alles, ook achter de schermen staat het nooit stil. Speciaal voor jullie en ok, ook een klein beetje voor onszelf, hebben wij wat hoogte punten op een rij gezet!

Wat een mensen

Misschien is het leuk om eerst met wat cijfertjes te beginnen. Wist je dat wij in 2013 zo’n 1.750.000 bezoekers hebben gehad? Dat zijn er bijna 150.000 per maand en zo’n 4.500 per dag!

Facebook

Op Facebook zijn we ook best populair, al zeggen we het zelf! Op het moment van schrijven hebben we net geen 2500 likes; hopelijk halen we dit nog wel in 2013! Iedere dag genieten wij van de interactie met onze bezoekers via facebook en verbazen wij ons weer over wat jullie wel en niet aanspreekt. Zo hadden we allemaal verwacht dat de facebook post van collega Jack heel veel reacties zou krijgen en ook collega Yael was teleurgesteld over het aantal reacties op zijn Pieten post. Verrassend vonden wij het dat jullie blijkbaar graag raden, wat het aantal reacties op de post van de rendiertjes verklaard. Dat gaan we dus vaker doen! Het leukste vinden wij natuurlijk gewoon dat jullie met ons meeleven en reageren op onze vele updates!

601154_10151264110432554_1859945416_n

Allemaal leuke prijzen!

Via facebook geven we ook de leukste prijzen weg, dat weten jullie vast al. Prijzen, zoals een High Tea, een sfeerhaard, entreekaartjes, geluksmuntjes, canvasschilderij, verrassingspakketten en zelfs een Mystery Weekendje weg! We vinden het heerlijk om jullie te verrassen met Like&Win acties en gaan hier in 2014 zeker mee door!

Allemaal nieuw

Zoals we al zeiden; er is veel gebeurd in 2013! In mei zijn we naar een nieuw kantoor verhuisd; wat prima bevalt! Gedurende het hele jaar kwamen er collega’s bij en waren er ook collage’s die hun weg verder gingen. De meeste bloed, zweet en tranen zijn gaan zitten in onze nieuwe website; maar wat zijn wij er blij mee!

Lekker lunchen!

Het is altijd hard werken bij eenkadovoor, misschien dat de lunch daarom zo belangrijk is voor ons! Natuurlijk nemen we meestal gewoon onze boterhammen mee, maar zo af en toe halen we ook iets bij de McDonalds, gaan we eten bij de Beren, in de Flexlounge en zelfs Domino’s weet ons te vinden! Maar de lekkerste lunchen zijn toch die nog iets specialer zijn; als ze geregeld zijn door een collega! En met al die collega’s zijn er ook heel wat jarigen, met traktaties! Mmm…. dat is genieten!

lunchen

De leukste kado’s

Maar uiteindelijk gaat het allemaal om de kado’s die er via eenkadovoor te vinden zijn! Wist je dat dat er meer dan 4000 kado’s zijn, van bijna 200 webshops? Als we onze bezoekers mogen geloven, dan zijn vooral gepersonaliseerde kado’s in trek, zoals de kado’s van YourSurprise, een mooi hartenwens van Mijnhartenwens of die heerlijke chocolade van Chocotelegram. Maar ook de gadgets van bijvoorbeeld Megagadgets zijn altijd populair!

IMG_0923

 

Beste Kadowebshop 2013 Award

In 2013 hebben wij ook voor het eerst de Beste Kadowebshop 2013 Award uitgereikt. Het was een spannende strijd, maar uiteindelijk hadden we één terechte winnaar: YourSurprise. Om deze reden zijn wij om de tafel gaan zitten en hebben we onze ideeën uitgewisseld. Hier is een prachtige Diamond Partnership uitgekomen waar wij erg trots op zijn!
Al met al was 2013 een geweldig jaar, mede dankzij jullie! Bedankt en laten we 2014 nog mooier maken!!

yoursurprise