in , , ,

25 jaar getrouwd: cadeaus voor dit jubileum

Een 25-jarig jubileum voor een huwelijk wordt natuurlijk niet overgeslagen maar groots gevierd, want dit is een hele prestatie. Je kunt natuurlijk niet met lege handen aankomen, dus 25 jaar getrouwd cadeaus om de volgende 25 jaar in te luiden.

25 jaar getrouwd cadeaus

25 jaar getrouwd, dat is niet niets. Het zilveren jubileum wordt vaak groot gevierd met familie en/of vrienden. Terecht, want dat is ook echt een feestje waard. Vaak wordt het feest georganiseerd door het bruidspaar zelf, maar je kunt jouw ouders of familie natuurlijk ook verrassen als zij zelf niets gepland hebben. Bijvoorbeeld met een etentje of een leuk cadeau.

Voeten vegen

De voeten worden voortaan geveegd op deze jubileum deurmat. Iedereen mag weten dat er een 25-jarig huwelijksjubileum is. De mat is rood, heeft hartjes en de tekst “25 jaar een zilveren paar”.

Familieboek

Verras het bruidspaar met een familieboek of een huwelijkskrant.

Foto collage

Je ouders zijn 25 jaar getrouwd, dus is het een leuk idee om van jezelf, broers of zussen met aanhang een mooie foto te maken en collage. Het mozaïek bestaat weer uit allemaal kleine foto’s en daar kunnen jullie de fotoboeken van je ouders voor gebruiken. Wel eerst even de foto’s digitaliseren, maar daarna kun je aan de slag. Als dat geen mooie herinnering is.

Geen feest zonder taart

Bij een 25-jarig huwelijk hoort natuurlijk taart. Kies een lekkere taart waar je een foto op kan plaatsen! Wat dacht je van een slagroomtaart, chocoladetaart of ander gebakje? Stuk voor stuk de verrukkelijkste taarten die je helemaal zelf kunt personaliseren met een foto en design.

Daar proosten wij op

Omdat het bruidspaar alles al heeft maar wel dol is op een lekker drankje, is dit een leuk kado om te geven. Een magnumfles prosecco met een gepersonaliseerd etiket. Met dit kado denkt het bruidspaar weer even terug aan die geweldige dag.

Versiering

Het huis wordt versierd met ballonnen en slingers. Deze ballonnen zijn extra leuk, want ze zijn speciaal voor dit jubileum. Ze zijn zilverkleurig en per 25 stuks verpakt.

Image Credits: Pexels.

What do you think?

Tien tijdschriften die vaders graag willen lezen

5 mooiste babyboekjes