Het is alweer wat jaartjes geleden, maar in 2003 vierde mijn man zijn 30ste verjaardag. Een mooie leeftijd en dat mag gevierd worden! Extra bijzonder was dat hij op 03-03-03 30 werd! Ja, dat zijn heel wat 3’en en 0’en in 1 datum he?

Verrassing

Ik had hem ruim van te voren al zitten plagen met zijn aankomende verjaardag en bijbehorende leeftijd en wilde deze verjaardag niet ongemerkt voorbij laten gaan. Maar hoe dan?
Na wat gebrainstormd te hebben, leek het mij wel grappig om iedereen te vragen om 3x een cadeau voor hem mee te nemen, van hetzelfde! Geen grote geschenken, juist kleine kado’tjes. Bijvoorbeeld 3 zakken chips die hij zo lekker vindt, 3 pennen of iets in die geest.

Toen het kwartje viel

Toen de verjaardag ‘s avonds begon, had hij niet gelijk iets door. Van mij kreeg hij 3 blikjes Red Bull, maar ja, daar is hij gek op. Van zijn moeder kreeg hij 3 dubbeltjes en van mijn ouders kreeg hij 3 pakken met zijn favoriete koek. En iedereen bleef maar met 3 van dezelfde dingen aan zetten als cadeau!
Uiteindelijk durfde hij voorzichtig wat te vragen ‘euh, is dit afgesproken werk, dat ik van alles 3 keer als verjaardagscadeau krijg?’ Ja, dus haha.
Verder had ik nog wat leuke affiches gemaakt met zijn foto en een grote 30 er onder, dat hoort er toch een beetje bij. Het was een geslaagde verjaardag en daarna hadden we een goed gevulde voorraadkast!

Surpriseparty

Er zijn natuurlijk nog veel meer leuke manieren om een 30ste verjaardag te vieren, bijvoorbeeld met een surpriseparty of een gezellig avondje uit. Mocht jij nog tips hebben, dan horen wij ze graag!