Ok, zeg nooit nooit, maar ik denk dat de kans wel erg klein is dat je je ooit een van deze cadeaus zult krijgen!

1. De enige echte Villain Chair

Wat is hij gaaf he, deze schurken stoel! Hij doet mij aan de serie Inspector Gadget denken, waar de slechte Klauw in zo’n stoel zat. Hij kost slechts  € 5,495,00, maar ik denk helaas niet dat ik die ooit voor een verjaardag of zo krijg!

 

2. Een onbewoond eiland

Vroeger zong ik al met met Kinderen voor Kinderen mee, tegenwoordig zingen mijn kinderen ook gezellig mee. Een van de favoriete liedjes is natuurlijk “Onbewoond eiland”, dat klinkt toch heerlijk! Ik droom nog maar even verder!

3. Een villa als huwelijkscadeau

Ja echt, een villa als huwelijkscadeau! George Clooney gaf zijn kersverse vrouw Amal een heuse villa voor hun huwelijk. Om samen in te wonen, dat dan weer wel.

4. Kauwgomballenboom

Nog zoiets moois van vroeger; de Kauwgomballenboom! Die stond in het tuintje van mijn oom, of nou ja, van iemands oom. Want ik hem nooit gezien! Wel spotte ik deze gigantische kauwgomballen automaat, maar ik ben bang dat die ook mijn verlanglijstje zal blijven staan.

5. Een half jaar vakantie van je baas

Het maakt echt niet uit hoe leuk en meedenkend jouw baas is, hij gaat jouw écht geen half jaar vakantie geven! Tenminste niet onbetaald. Jammer he, want wat zouden we leuke dingen kunnen doen als we een half jaar vakantie hebben! Zeker als het ook nog twee keer in het jaar is 🙂

 

Mocht ik geen gelijk hebben; laat het mij dan vooral weten!