Toen ik nog thuis woonde, liep er altijd een kat bij ons rond. Sinds ik mij kan herinneringen hadden wij die. Ik was ook echt een kattenliefhebber. Toen ik op mezelf ging wonen, moest ik er ook echt aan wennen dat er geen kat meer rondliep. Het kon ook niet met een fulltime baan, een klein appartement en een man die niet van katten houdt. Maar ik ben nog wel steeds dol op deze dieren, daarom ben ik op zoek gegaan naar de leukste kattenkado’s.

Bankhanger

Geen echte kat, maar wel een leuk kussen op je bank. Geen haren of nagels in je bank, daarom alleen maar voordelen. Dit kussen heeft een Engelse ondertoon en ziet er chique uit. De dierenprints op de ‘Fauna Cushion’ kussens zijn gebaseerd op de eerste illustraties uit de 19e eeuw. Een item dat je gewoon op je bank moet hebben liggen.

Kat in het bakkie

De meeste katten houden niet van autorijden, toch ik weet zeker dat dit autootje wel erg leuk gaan vinden. In deze roze cadillac zal je de kat de beste uit de buurt zijn. Een ideale plek om te spelen en slapen.

Hé DJ

Geen grote krabpaal in je huis maar je kat achter de draaitafel. Als je kat aan het krabben is op de plaat lijkt het net of hij een DJ is. En de draaitafel heeft ook voordelen voor jou, want geen nagels meer in je bank, de kat bakent zijn territorium af, vergroot zijn spiermassa en heeft minder last van stress.

katten2

Etenstijd

Je kat krijgt wel een heel bijzondere etensbak. Deze bak heeft een afwasborstel met kattenkop en een schuursponsje zodat je na het eten de bak direct schoon kunt maken. Een opvallende verschijning waar je kat niet omheen kan.

Als blikken konden doden

Je kat heeft nog wel eens de neiging om met zijn pootje het pak kattenbrokjes te pakken. Dat is vanaf nu verleden tijd, want de brokjes gaan in dit leuke kattenblik. Een blikvanger voor in je keuken en je kat moet nu rustig afwachten wanneer het etenstijd is.

katten3