in

De 5 leukste bedlampjes

De slaapkamer hoort een oase van rust te zijn. Een lichtpuntje aan het einde van de dag. Wanneer je niets liever wilt dan in bed kruipen en op te laden voor de volgende dag. Daarom hebben wij de leukste bedlampjes uitgezocht – ook voor de kleinsten onder ons!

De 5 leukste bedlampjes

1. LED lamp ballon

Hallo, vrolijke kamer met eyecathers! Ballonnen brengen iedere kamer tot leven, maar wat dacht je van het vrolijke gevoel dat je krijgt als je je slaapkamer inloopt en de ballonnen met LEDlampjes ziet? Geweldig toch. Vooral voor kinderen is het een ideaal bedlampje.

2. Lamp met foto

Persoonlijker kan het bijna niet. Als je op zoek bent naar een unieke bedlamp, die ook niet in de woonkamer misstaat, dan kun je een mooie lamp met foto en naam laten bedrukken. Een ontzettend leuk cadeau voor jouw vrienden en familie.

3. Tetris lamp

Maak de mooiste creaties of iedere avond een andere met deze Tetris-lamp. Stapel de blokken op elkaar en geniet van de verschillende kleuren. Retro is hip en valt op in je slaapkamer.

bedlamp

4. Edison The Petit

De Fatboy kennen wij allemaal, maar wist je ook dat ze hele andere producten verkopen? De Edison the Petit lamp bijvoorbeeld. Door zijn subtiele formaat (klein) neem je de lamp overal mee naartoe. Ga je kamperen? Dan is het fijn om te weten dat Edison the Petit tot wel 6 uur lang op zijn felste stand kan branden. Is ook perfect als sfeerverlichting door het een standje lager te zetten.

5. Tafellamp Bolhoed

Voor de vintage-liefhebbers is hier een lamp in de vorm van een klassieke bolhoed. Deze prachtige lamp met een dosis humor is een aanwinst voor je interieur. Met de “Lampe chapeau melon” als kado weet je zeker dat je een uniek geschenk hebt.

What do you think?

kaarjeslied

Vijf leuke giveaways voor op je bruiloft

Leuk kado voor iedereen: de 4 toppers