in

5 leukste cadeaus voor je partner

Bij Bol.com kun je zeker slagen voor een cadeau voor je partner, man of vriend. Vandaag besteld is morgen al in huis en tegenwoordig kan je zelfs je bestelling op zondag of ’s avonds laten bezorgen. Omdat Bol.com een ruim assortiment heeft, kan je er voor bijna alles terecht dus je hoeft geen smoes te verzinnen dat je niet kan slagen. Ik heb de 5 leukste cadeaus voor je partner op een rijtje gezet. Hints voor de feestdagen!

Voetbalicoon

Als voetbalfan moet je man dit boek natuurlijk wel lezen. Johan Cruijff de legendarische voetbalicoon. In dit autobiografische boek lees je over zijn leven, de voetbal en alles wat hem nog meer bezig hield.

Rennen

Je vriend is een fervent sporter maar zijn sportprestaties houdt hij niet bij. Daarom is dit zo’n leuk cadeau, want met dit sporthorloge kan hij al zijn prestaties bijhouden maar ook zijn hartslag en verbrandde calorieën. Het bandje van het horloge is verwisselbaar zodat het horloge altijd matcht met zijn sportoutfit.

Wat ruik je lekker

Je wilt natuurlijk wel dat je man lekker ruikt dus dan moet je zeker een geurtje voor hem kopen. Bij bol.com heb je de keuze uit wel meer dan 1.500 geuren. Deze geur van Paco Rabanne is kruidig. Een ideale geur voor de wintermaanden. Een geur waar je man zeker blij van wordt en jij ook. Ik vind hem in ieder geval erg lekker ruiken.

Stoere pols

Dat sieraden niet alleen voor vrouwen zijn bewijst Bol.com wel weer, want je kunt hier ook terecht voor een heleboel herensieraden. Deze stoere armband is gemaakt van leer en de sluiting is van metaal. De armband is verkrijgbaar in 6 verschillende kleuren.

Houten oordoppen

Als je soms gek wordt van de muziek van  je vriend is dit het ideale cadeau. Een koptelefoon zodat jij niets meer hoort en hij de hele dag zijn lievelingsmuziek kan luisteren. Maar dan moet er natuurlijk wel iets moois op zijn hoofd zitten. Deze koptelefoon is gemaakt van hout en geeft een optimaal geluid.

 

Image Credits: Pixabay.

What do you think?

Het perfecte cadeau voor Secretaressedag

Vijf leuke persoonlijke fotocadeaus voor Moederdag!