De goed heilig man is alweer een week lang in ons koude kikker landje! Ben je opzoek naar kado’s voor het hele gezin? Als laatste maar zeker niet als laatste ga ik vandaag de top 5 leukste gezinscadeaus bespreken! Zo is het namelijk niet alleen leuk om een kado te krijgen wat alleen voor jezelf is maar ook om te delen met anderen!

Top 5 kado’s voor het hele gezin

5.

Er zijn genoeg uitstapjes die je kan maken. Zo kan je bijvoorbeeld je gezin een tegoedbon geven voor een dagje schaatsen of een dagje naar een andere stad. Hiermee kan je iets gezelligs ondernemen en heb je zelf ook nog wat leuks!

4.

Jamin verkoopt al een tijdje meer dan alleen snoep. Ze hebben zelfs een hele afdeling met de ingrediënten voor een lekkere taart of cupcakes. Zo kan je ieder gezinslid een ander ingrediënt geven. Iedereen heeft dan een kado’tje en kunnen jullie samen gaan bakken, want er is natuurlijk niks leukers dan samen iets te bakken.

 

3.

Natuurlijk is het altijd gezellig om met het hele gezin te eten. Yvonne schreef laatst over zelf pizza’s maken in een blog. De Pizzarette is de oplossing voor een leuk cadeau in de zak van sinterklaas. Om vervolgens er een heerlijk van te smullen.

 

2.

Oude bordspellen. Tegenwoordig spelen we alleen nog maar tegen elkaar via onze telefoon of tablet maar er is blijft niks leukers dan tegen je vader of moeder spelen via een bordspel. Denk aan monopoly, mens erger je niet of wie ben ik?! Natuurlijk zijn er ook genoeg anderen nieuwe spellen

1.

Hoor de wind waait door de bomen, hier in huis zelfs waait de wind. Met dit weer is er niks leukers dan een hele dag luieren en op de bank liggen met het hele gezin. Een leuke gezinsfilm kan dan natuurlijk niet ontbreken. Dus wat is er leuker dan een gezamenlijke film krijgen die iedereen leuk vindt. Denk aan de disney klassiekers of kijk op Bol.com voor nog meer keuze.