Ondanks dat het lijkt alsof de winter bijna voorbij is, weten wij Nederlands maar al te goed dat de ijzige kou ook weer elk moment terug kan keren. We gaan zeker niet klagen, maar genieten van deze (enorme zachte bijna-lente) winterweer. En daarom heb ik toch enkele tips om je ouders, vriend of vriendin, je partner of jezelf een geweldig wintercadeau te geven.

Tip 1 Een Barbecook Vuurkoof voor een heerlijke warme tuin

Zit je graag in de tuin, maar heb je moeite met de koude temperaturen? Dan hoef je je daar geen zorgen meer over te maken, zorg voor een vuurkorf! Deze Vuurkorf zal je van alle warmte voorzien. Nu kan je s ’winters nog uren in de tuin van de sterren nagenieten. De Vuurkoof heeft ronde vormen, waardoor het een sfeervolle ambiance in je tuin creëert. Verder is de Koof voorzien van gelakt staal en hittebestendige verf. Geniet van je een winterwonderlandgevoel in je winterwondertuin.

Tip 2 Gezellige Hanglampen voor buiten ( Esschert Design)

Ben je dol op sfeervolle verlichting in je tuin, balkon of terras? Dan is een hanglamp, te vinden op Outside-wishes.nl, wel een fantastisch idee. Vanwege de Esshert Design is het net of je de woonkamer in de tuin haalt. Je kunt tussen verschillende designs en kleuren kiezen. Kies het design of kleur dat bij jou past. En ervaar het knusse huiskamergevoel buiten in je tuin, op balkon of op het terras.

Tip 3 Griezelige Zombie Tuinkabouters

Ken jij iemand met een passie voor horrorfilms? Of vind jij het leuk om anderen de stuipen op het lijf te jagen? Dan is de Zombie Tuinkabouter iets voor jou. Deze tuinkabouters zijn zeker geen normale tuinkabouters. Wie deze kabouters ziet zal snel uit je tuin of van je balkon verdwijnen. Deze monsterachtige Zombie Tuinkabouters jagen namelijk iedereen voor je weg. Bestel je nieuwe beste vriend op Megagadget.nl

Tip 4 Een sfeervolle Zweedse Fakkel

Wil je een prachtige chique sfeer in de tuin creëren dan is een Zweedse Fakkel zeker wel een geslaagd item. De ingezaagde houten blokken staan recht op en worden met een aanmaakblokje aangemaakt. De fakkels kunnen je ongeveer van 2 uur warmte in de vrieskou voorzien. Doe zo’n prachtig fakkel cadeau en gegarandeerd dat je een glimlach ziet verschijnen.

Tip 5 Een Sfeerverlichting met een milieuvriendelijk tintje de Suck UK Sun Jar

Ben je ook dol op sfeerverlichting in je tuin? Of ken je iemand die daar ontzettend van houdt? Dan heb je aan de Suck UK Sun Jar zeker wel een goeie. Dit schattig potje geeft niet veel licht, maar het moment dat het donker wordt begint het potje prachtig te gloeien. Een ingebouwde sensor zorgt er namelijk voor dat de Sun Jar overdag uitgaat en dat het bij schemering opgloeit. De Sun Jar creëert hierdoor een warme romantische winterwonderlandachtige sfeer.

Ben jij onder de indruk van bovenstaande tips? Of ken je veel leukere winterwonderland cadeaus? Laat het ons weten!