Mr. Grey is ready for your gifts now. Een regelrechte kaskraker is de verfilming van de boekenreeks van 50 Shades of Grey te noemen. Ach, dat kruisje in je agenda duidde dan ook precies aan wanneer die ladiesnight was. Nu je bent bijgekomen van de film, nemen we je mee naar de rode kamer van 50 Shades of Grey cadeaus.

LET OP: Er zijn spoilers in dit artikel!

Cao Maru Stressbal

De indrukwekkende carrière van Christian Grey zorgt ervoor dat hij geïnterviewd wordt door studente Anastasia Steele voor haar universiteitsblad. En dat brengt voor beide partijen stress met zich mee.

Het cadeau: stress kan makkelijk voorkomen worden door de Cao Maru stressbal, deze is verkrijgbaar in het grijs en wit met vier verschillende gezichtsuitdrukkingen. Laat ‘m gekke bekken trekken.

Mooiste visitekaartjeshouder

De spanning was te snijden toen Mr. Grey zijn visitekaartje aan Ana gaf zodat ze hem kon bereiken voor eventueel verdere vragen. Een heel goed smoesje, Mr. Grey.

Het cadeau: een stijlvolle manier om je visitekaartjes op te bergen, is deze visitekaartjeshouder waarin je het logo, een foto of naam in kan graveren.

In vuur en vlam

De erotische scenes in 50 Shades of Grey met alle zweepjes en andere attributen zijn waarschijnlijk ietsje te veel van het goede. Maar nieuwe ideeën om je seksleven wat nieuw leven in te blazen zijn altijd gewenst.

Het cadeau: Seks uit een blik. Wat? Ja, seks uit een blik. 50 kaarten waarop staat wat jij en je partner bij elkaar moeten doen. Let the games begin.

Romantisch afspraakje

Tijdens de onderhandelingen van het contract belooft Mr. Grey om romantische dates te plannen met zijn Onderdanige. Dus Christian, als je dit leest: zo kun je Anastasia verleiden om weer de Red Room of Pain te betreden.

Het cadeau: Drijvende waterlantaarns voor de tuin of in een meertje dichtbij. Je kunt de lantaarns ook neerzetten op je terras voor een sfeervol verlichte tuin.

Make-up spiegel

De scene dat Anastasia in de rij voor de badkamer staat en wordt gebeld door Mr. Grey met de mededeling dat hij haar op komt halen. Daar kwam een make-up spiegel goed van pas.

Het cadeau: Een vrouw moet eigenlijk altijd een spiegeltje in haar tas hebben, want spinazie tussen je tanden is echt niet appetijtelijk om naar te kijken. Laat je make-up spiegeltje helemaal personaliseren.

Vliegtuig besturen

Als man maak je wel indruk op een vrouw als je je eigen helikopter bestuurt – eigenlijk ook als je er al één hebt. Een helikopter besturen kan Mr. Grey wel, maar geldt dat ook voor een vliegtuig?

Het cadeau: een uur lang een vliegtuig besturen. Stap in de Cessna en laat het avontuur beginnen, een geweldig cadeau voor hem.