in

5x de leukste Valentijnscadeaus per post

Nog zo’n anderhalve week en dan is het weer Valentijnsdag! Natuurlijk kun je het commercieel vinden, maar laten we eerlijk zijn, het is toch gewoon leuk om een verrassing van je (geheime) lief te krijgen. Persoonlijk vinden wij het het leukst als de verrassing via de post komt, dat hoort wel een beetje bij Valentijnsdag! Speciaal voor jou hebben wij de vijf leukste Valentijnscadeaus per post op een rij gezet!

1 Ballon ‘I love You’

Als je jouw Valentijn verrast met een heliumballon, bijvoorbeeld deze hartjes heliumballon, dan kun je met recht zeggen ‘Love is in the air’! Deze heliumballon wordt namelijk is een mooi, grote cadeaudoos afgeleverd en vliegt er zo uit als jouw Valentijn de doos open doet. Wedden dat hij/ zij dat niet verwacht; dat zorgt zeker voor een grote glimlach. Verras je iemand liever met een andere ballon, er is heel veel keus. Je kunt ook een ballon met een eigen foto laten maken; zo kun je heerlijk creatief zijn.

3 Bloemen & Chocolade

Zoals we al zeiden horen bloemen bij Valentijn; als je het helemaal goed wilt doen geef je natuurlijk rode rozen. En chocolade! Bij Greetz kun je voor een schitterende bos rozen kies, overigens in verschillende prijsklassen. Je maakt het helemaal af met een chocolade hart, bijvoorbeeld van Milka of Australian. Dubbel genieten! En niet vergeten; jouw chocolade en bloemen kunnen op  14 februari bij jouw Valentijn afgeleverd worden!

4 Mooie Valentijnskaart

Hoe gek je het ook wilt maken; bij Valentijnsdag hoort een kaartje. Vroeger kon je uit een stuk of twintig Valentijnskaarten kiezen in de winkel, maar die tijden zijn natuurlijk allang voorbij. Je maakt jouw kaart nu helemaal persoonlijk; precies zoals je wilt. Personaliseer jouw Valentijnskaart met een foto van jezelf of jou en jouw Valentijn. Gebruik je liever geen foto, maar wil je hem wel personaliseren? Kies dan voor een magic kaart, waarbij je de naam op een hele bijzondere manier in de kaart verwerkt. Standaard kaarten zijn er natuurlijk ook; voor ieder wat wils!

5 Fles Champagne

Proosten op de liefde, dat doe je met bubbels! Voor welke champagne je ook kiest; jouw fles personaliseer je heel eenvoudig voor jouw lief. Bijvoorbeeld met jullie favoriete foto of een foto van jezelf. Is de fles champagne voor jouw geheime liefde, dan hoef je er geen foto op te doen, maar dan kun je ook alleen voor een lieve of cryptische tekst kiezen. Bijvoorbeeld hoe zij kan weten wie jij bent. Ben je niet zo van de champage, dan heeft Greetz gelukkig nog veel meer keus. Je laat de fles in ieder geval op 14 februari bij jouw Valentijn afleveren; succes gegarandeerd!

Wat is jouw favoriete Valentijnscadeau?

Image Credits: Pexels.

What do you think?

Kado voor moeder

4 leuke cadeautjes om te geven aan je zoontje