gepersonaliseerd telefoonhoesje
in

5x leukste tips voor gepersonaliseerd telefoonhoesje

Welke telefoon je ook hebt; hij wordt een stuk leuker met een gepersonaliseerd telefoonhoesje! Er zijn zoveel mogelijkheden, wij geven je 5x de leukste tips voor een gepersonaliseerd telefoonhoesje.

1. Met een heerlijke vakantie foto

Soms zit het mee, soms zit het tegen. Dat geldt niet alleen voor het leven, maar ook voor het weer in Nederland! En als het weer even tegen zit, dan wordt de dag een stuk leuker als je even naar een zomers moment terug kunt kijken. Onze oplossing; geef een gepersonaliseerd telefoonhoesje met heerlijke vakantie foto cadeau. Wedden dat daar vaak naar gekeken wordt!

2. Matching telefoonhoesjes

Bij GoCustomized.com zag ik toch zo’n leuk idee, matching telefoonhoesjes. Zorg voor een foto van jou en je vriendje, partner of beste vriendin en zorg dat jullie een beetje uit elkaar staan. Knip de foto als het ware in tweeën en maak er twee leuke hoesjes van! Jij krijgt natuurlijk het hoesjes met de foto van je vriendje of vriendin er op en hij/ zij met die van jou. Leuk of niet?

gepersonaliseerd-telefoonhoesjes

3 Met een tekening

Leuk als Moederdag of Vaderdag cadeau, maar eigenlijk ook de rest van het jaar. Een telefoonhoesje met een persoonlijke tekening! Laat je zoon of dochter een tekening maken en scan hem in. Als je geen scanner hebt, dan kun je er misschien ook wel een foto van maken, maar zorg dat dat er geen spiegeling of iets dergelijks te zien is. Van deze digitale tekening maak je vervolgens een heel leuk fotolijstje; succes verzekerd; ook voor opa en oma!

4 In het hout

Een telefoonhoesje van hout? Jazeker, en je kunt hem ook nog personaliseren. Dit zorgt echt voor een hele andere look; ik weet zeker dat je over het houten telefoonhoesje heel veel complimenten zult krijgen.

5 Met een collage

Maak via een app eenvoudig en collage, load de foto op en binnen notime heb je een gepersonaliseerd telefoonhoesje met een foto collage. Handig als je echt niet kunt kiezen.

Wat is jouw favoriet?

What do you think?

Cadeautips week 45

Zomaar een verrassing