hangmat

De zomer komt eraan, wat heerlijk (al zou je het met dit weer misschien niet zeggen…)! Dit is een periode waar we naar uitkijken en enorm van kunnen genieten. Heb je een verjaardag of een bruiloft, koop eens een echt zomers cadeau, daar wordt iedereen vrolijk van.

Een barbecue

Ken je iemand die gek is op barbecueën of net op zichzelf is gaan wonen en graag vrienden uitnodigt? Dan is een barbecue het cadeau om te geven. Want van lekker en goed eten houden we wel.

Velda water wall

Een bloempot of een bloemetje krijgen is altijd leuk. Maar een Velda water wall is wel een super origineel cadeau. Een Velda water wall is een compacte waterzak, waar je waterplanten in kunt doen. Zo kun je je muur, schutting of balkon in de zomer opvrolijken. De zak is in allerlei unieke kleuren verkrijgbaar.

Selfie stick

Hou je ook van foto’s maken als je op vakantie bent, maar sta je er zelf nooit op omdat jij altijd weer de fotograaf bent? Dan is een selfie stick heel handig om te hebben, mooie plaatjes schieten van je vrienden of familie en jezelf!

ThumbsUp! Waterlantaarns

Zoek je een cadeau voor iemand die bij het water woont of een vijver in zijn tuin heeft? Geef dan een van die leuke waterlantaarntjes. Die creëren een fijne sfeer tijdens de lange en warme zomeravonden.

Hangmat

Ja, een hangmat, een geweldig cadeau voor iemand met een grote tuin of ruim balkon. Lekker luieren in het zonnetje, ik kan niet wachten. Met zo’n gave hangmat krijg je het echte vakantie gevoel.

 

Image Credits: Fonq.