Mijn moeder heeft deze maand de respectabele leeftijd van 62 jaar bereikt. Een paar rimpeltjes zijn er zichtbaar maar voor de rest ziet ze er goed uit en ze voelt zicht absoluut nog niet zo oud. Ze zegt altijd dat ze nog maar 52 is. Mijn moeder is nog actief, vitaal en niets is te gek. Een top moeder dus.

Cadeau?

Maar wat moet je kopen na al ik denk zo’n 50 jaar cadeaus voor mijn moeder te hebben gekocht. Ik denk dat ik vanaf mijn 12e zelf een cadeautje voor haar kocht dus dan is het al echt 50 jaar. Best lang maar ja, zelf ben ik ook niet meer de jongste. Ik had mijn moeder gevraagd om een lijstje door te geven maar daar stond een plant en een boek op. Ik wilde wat originelers verzinnen dus ik ben eenkadovoor.nl gaan bekijken voor cadeau-ideeën.

Iets nuttigs of iets leuks?

Wil ik haar een nuttig cadeau geven of een cadeau wat echt leuk is? Zoveel keus maar het moet ook echt bij mijn moeder passen.

Het lampje gaat branden

En dan weet ik het. Ik stuur mijn zusje een mail met mijn idee. Zij heeft het ook erg leuk dus ik ga mijn idee uitwerken. Ik maak een cheque en pak hem in zilver glanzend pakpapier in. Ik ben benieuwd wat mijn moeder ervan vindt.

 

De grote dag

Op de grote dag ga ik met een euforisch gevoel richting mijn moeder. Ik ben zo benieuwd wat ze ervan vindt. Als mijn zusje er is, kan ik eindelijk het cadeau geven. Mijn moeder kijkt verrast en begint langzaam het cadeau uit te pakken. Er verschijnt een glimlach op haar gezicht en ze vindt het erg leuk. Maar wat hebben wij haar dan gegeven? Mijn zusje en ik gaan gezellig met onze moeder een high tea doen. Kletsen, thee drinken en genieten van de lekkere hapjes.