in

Accessoires voor jouw nieuwe telefoon

Yes, mijn abonnement is verlopen, dus ik mag een nieuwe telefoon. Echt een cadeautje voor mijzelf, al zeg ik het zelf. En bij een nieuwe telefoon horen ook nieuwe telefoon accessoires, vind je niet?

Nieuw hoesje

Een nieuwe telefoonhoesje is echt een must; ik moet zeggen dat ik hier sowieso wel regelmatig mee wissel. Ik vind het belangrijk dat ik er bankpasje in kan doen, waardoor er helaas wel veel leuke afvallen. Gelukkig blijft er keus genoeg! Ook voor mijn zoon, die mijn oude telefoon kreeg. Hij wilde ook een nieuw hoesje en gaat een iPhone 5s hoesje ontwerpen. Zo wordt zijn telefoon nog persoonlijker.

Telefoon accessoires

Bij een nieuwe telefoon zit natuurlijk al een nieuwe oplader; wat toch wel erg fijn is. Een nieuwe powerbank heb ik ook mee besteld; geen overbodige luxe. Stiekem betrap ik mijzelf er op dat ik mijn telefoon best vaak gebruik en de batterij duur is dan toch maar beperkt. Daarbij is het misschien ook wel een tik van mij; bij 40% batterij word ik al een beetje zenuwachtig hihi.

Hoesjes

Mijn accessoires bestel ik trouwens bij smartphonehoesjes.nl, want hier hebben ze gewoon de meeste keus voor een scherpe prijs. Ook belangrijk, niet? Hier slaan je ook voor jouw iPad hoes en hoesjes voor de telefoon, eigenlijk wel voor alle merken. Voor mijn jongste zoon koos ik voor een hoesje met extreme valbescherming. Ook hij heeft een oude telefoon van mij, maar is er nog niet altijd even zuinig op. Dit hoesjes is dus een uitkomt en hij ziet er ook nog eens heel stoer uit. Mijn man is er stiekem heel erg jaloers op hihi.

What do you think?

Written by Martine van der Haven-Laros

Vrouw van, moeder van, maar vooral mijzelf! Ik heb een liefde voor kado's krijgen, maar vooral ook kado's geven! Hieruit is Eenkadovoor.nl ontstaan, waar ik met veel plezier de bezoekers voorzie van de allerleukste kadotips.
Ook in mijn blogs geef ik de leukste cadeautips en vertel ik over mijn persoonlijke ervaringen.

Samen brunchen is een geweldig gezamenlijk cadeau

BBQ gadgets