Op zoek naar een leuke actieve uitje voor jezelf of met je vrienden en/of familie, maar nog niks gevonden? Geeft niks, wij hebben enkele toffe tips voor je met de leukste uitjes voor jongen en oud die ook nog eens actief zijn. Lees dus snel verder!

Water Fly

Zin om iets extreems en super stoers uit te proberen? Dan is de workshop Flyboarden zeker een aanrader! Misschien heb je er nog niet eerder van gehoord, maar flyboarden is al een geruime tijd een fenomeen; vliegen over het water! Voor je ter lucht (of te water) gaat krijg je instructies en een korte demonstratie van een professionele flyboarder die alle ins-and-outs kent. Natuurlijk ga je zelf het flyboarden ook uitproberen. De workshops worden alleen gegeven in Eindhoven en Loon Op Zand, Noord-Brabant, maar het is zeker de moeite waard. Dit coole uitje kost €75,- per persoon.

 

Speurtocht in de stad

Steden als Amsterdam, Den Haag, Maastricht, Utrecht, Nijmegen en Den Bosch hebben meer te vertellen dan je soms denkt. Met CityGoose ontdek je de stad op een leuke, speelse en avontuurlijke wijze! Je kan CityGoose eigenlijk het best zien als een groot spel. Het spel brengt het karakter en de geschiedenis van steden in beeld door middel van bijzondere (wandel)routes. De routes bevatten puzzels en aanwijzingen waardoor je op een andere manier naar de stad gaat kijken. Je komt dus dingen te weten over steden die je anders nooit had ontdekt. Super leuk dus! Ga voor meer informatie naar de website van CityGoose!

 

Race over het strand

Als u van wind en snelheid houdt, dan is deze nieuwe sport uit Nieuw-Zeeland dé sport voor u! Tijdens dit actieve uitje leer je in nog geen vijf minuten hoe je heerlijk en veilig over het strand kan racen. Blokarting is de nieuwste manier van strandzeilen!  Het is makkelijk te leren, spectaculair en geschikt voor jong en oud. Je maakt gebruik van de blokart die al helemaal gereed is gemaakt, dus geen moeilijk gedoe om je eigen kart te maken. Dus wil iets leuks doen met je vrienden op het strand, dan is dit hét!