Marco Borsato zong ooit dat afscheid nemen niet bestond. En daar zit wat in natuurlijk… Of het nou gaat om een collega die vertrekt of een naaste die komt te overlijden, er is altijd een manier om deze persoon te herinneren. Wij hebben enkele cadeautips voor je. Benieuwd wat? Lees dan snel verder!

Persoonlijk fotoboek

Foto’s zijn misschien wel één van de mooiste herinneringen die er zijn. Ze geven een beeld van een bepaald moment, vaak een speciale gebeurtenis op een bijzondere locatie. Maar ook gewoon foto’s die thuis zijn gemaakt hebben een pracht waarde. Bewaar jouw foto’s in dit mooie fotoboek . Je kan het boek helemaal zelf inrichten naar wens. Ook de omslag van het boek kan je laten bedrukken met een eigen foto en/of tekst. leuk om te geven aan een familie lid of vriend die verhuist naar een ander land.

Een simpel kaartje

Een afscheidscadeautje  hoeft niet duur te zijn. Een kaartje kan soms meer zeggen dan een duur geschenk. Bij Greetz hebben ze veel leuke, grappige en persoonlijke kaarten voor afscheidsgelegenheden. Bijvoorbeeld die van een collega die ergens anders gaat werken of met pensioen gaat. Niet duur en toch persoonlijk. Bekijk hier welke kaarten Greetz allemaal heeft.