0

Afscheidscadeau collega

Het komt regelmatig voor in het leven dat je afscheid zal moeten nemen van een collega. Dat kan bijvoorbeeld wegens het aannemen van een nieuwe baan, promotie of misschien zelfs wel door een ontslag. Ook kan het zijn dat de collega met pensioen gaat en dus stopt met werken en zo zijn er natuurlijk nog vele zaken die een afscheid mogelijk maken. Dan is het vaak gepast om met een leuk afscheidscadeau te komen. Er zijn er natuurlijk heel veel leuke cadeaus die je zou kunnen geven maar een cadeau waarbij, als hij/zij het achteraf ziet of gebruikt en aan jou terugdenkt, is een goed cadeau. Een afscheidscadeau collega zal zeker goed in de smaak vallen.

Met foto’s

Wanneer je tijdens het werken samen foto’s hebt gemaakt en bewaard hebt dan is het een leuke gedachte om deze als een collage af te beelden in een fotolijstje. Een dergelijk cadeau is niet duur maar wel origineel. Ook een fles rode wijn waarop een eigen gemaakt etiket staat. Een van de meest gekochte cadeaus, voor een vertrekkende collega, is wel een persoonlijke mok. Je kan de mok voorzien van een leuke spreuk met een of meerdere foto’s. Er zijn voor wat dit betreft heel veel mogelijkheden te bedenken. Een dienblad met een afbeelding van het personeel, waarmee men heeft samengewerkt.

Afscheidscadeau collega

Ondanks dat het afscheid nemen van iemand nooit leuk is kan je er wel iets moois van maken. Door dus een leuk afscheidsfeest te geven en de collega in het zonnetje te zetten zal zeker worden gewaardeerd. Hij/zij zal dan altijd met plezier terugdenken aan de tijd die hij/zij heeft doorgebracht met de mensen die ze waardeerde tijdens het werk dat men verrichtte. Je kan er iets heel moois van maken zonder dat het extra in de papieren hoeft te lopen.