in ,

Afscheidscadeau voor de juf

Het maakt niet uit of je een afscheidscadeau voor de juf zoekt omdat het de laatste schooldag is, omdat zij op een andere school gaat werken of omdat de juf misschien wel met pensioen gaat. Bij eenkadovoor.nl vind je de allerleukste afscheidscadeaus voor jouw juf! Verras de juf dit keer niet met een standaard cadeau; verras haar met iets origineels!

De ‘altijd-goed’ cadeaus

Je wilt de juf graag een cadeau geven maar eigenlijk ken je haar niet zo goed. Dan zijn deze tips ideaal voor jouw. Dit soort cadeaus kun je het best heel algemeen houden. Een relax-pakketje met een leuke mok, een aantal verschillende theezakjes, een reep chocolade en een lief kaartje doet het altijd goed. Een kleine selectie van lekkernijen zoals een chocoladepakket kan natuurlijk ook. Als je het iets orgineler wilt kun je gaan een diy pakket voor Irish Coffee of Cappuchino met de bijbehorende glazen en siropen.

Een persoonlijk afscheidscadeau

Ook een leuk cadeau voor de juf is er een met een persoonlijk tintje. Een mooie foto(collage) in een fotolijstje of sleutelhanger is hartstikke lief maar een pen of een notitieboekje met de naam van de juf is natuurlijk een tikje origineler. Je kunt zelfs glazen laten graveren met de naam van de juf of een tegeltje bedrukken met een foto, tekening of tekst naar wens.

Een groot cadeau

Soms heb je liever een wat groter cadeau. Dan zou je geld kunnen inzamelen met de hele klas of zelfs de school om zo een groter cadeau te kunnen kopen. Dit kan in de vorm van een waardebon zijn of juist een bon voor een workshop of een dagje uit. Of je koopt die ene dure fles wijn die ze erg lekker vindt.

What do you think?

Op bezoek bij iemand in het ziekenhuis, dat kan niet met lege handen

Cadeaus die sterren aan elkaar geven