Afscheidscadeau juf

Oh nee, de favoriete juf van je kind gaat weg. Of ze nu met pensioen gaat of ze heeft een nieuwe uitdaging gevonden, jouw kinderen zijn er kapot van. Bij eenkadovoor.nl vind je de allerleukste afscheidscadeaus voor jouw juf. Waarom zou je de juffrouw verrassen met een standaard cadeau? Ga juist voor een origineel afscheidscadeau juf.
>> afscheidscadeau meester

Goedkoop cadeau juf

Als je op zoek bent naar een kado voor de juffrouw van groep 1 tot 3 dan kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om een knuffelbeertje te bedrukken met een foto van de hele klas. Zo geef je de juf een aandenken aan de leuke tijd die ze samen hebben gehad. Of geef juist een foto met alleen jouw zoon of dochter.

Wil je een goedkoop cadeau juf ook dan staat je een lastige keuze te wachten: een tegeltje met een mooie tekst of juist een mok in vorm van een toiletpot. Bij het laatste moet de juffrouw wel een gevoel voor humor hebben! Is de juffrouw creatief en houdt ze van kunst? Dan is een leuk cadeau juf misschien wel een potje verf gooien. Of weet je dat de juffrouw altijd koude handen heeft omdat ze steeds in haar handen wrijft, dan koop je een handverwarmer voor haar.

Mooi cadeau juf

De juf voelt zich gewaardeerd en jouw kinderen zullen voor altijd een speciaal plekje in haar hart krijgen. Zij is de afgelopen tijd belangrijk geweest in het leven van je kinderen en verdient daarom een mooi cadeau juf.

Gezamenlijk kado voor de juffrouw

Verzamel geld bij alle ouders van klasgenoten en koop een gezamenlijk cadeau voor de juffrouw. Wat dacht je van een gezellige sushiworkshop, waarbij de juffrouw zich kan uitleven op de lekkerste sushicombinaties. Is ze meer van de Italiaanse keuken, dan is een pasta-arrangement met zingende bediening perfect voor de juffrouw! Of met z’n allen een fotoboek maken voor de juf als afscheidskado. Dat zal ze gegarandeerd leuk vinden. Kies je voor een budget cadeau juf of juist een duur kado juf, de lerares in kwestie zal het heel leuk vinden dat jullie aan haar hebben gedacht. Missen gaat de juffrouw haar leerlingen sowieso!