Deze week is onze stagiaire Elisa alweer voor het laatst, wat jammer! Het enige leuke daarvan vind ik dat ze lekker gaat trakteren en dat ik een leuk afscheidscadeau en een leuke afscheidskaart voor haar mag kopen!

Geld inzamelen

Iedereen die wel eens afscheid heeft genomen van een collega herkent het vast wel; op het moment dat er iemand weg gaat wordt er geld ingezameld voor een leuk afscheidscadeau. Iemand gaat met de evelop rond en iedereen doet er wat geld in. Zo onopvallend mogelijk natuurlijk, want het moet een verrassing blijven 🙂 Het is altijd grappig om te zien welke bedragen men aan iemand geeft; 2 euro als men iemand niet zo goed kent of niet zo aardig vind. Het mag duidelijk zijn; hoe dichter de band met de collega, des te groter het bedrag dat er gegeven wordt!

Afscheidskaart

Als de geldinzamelaar slim is, dan neem hij/ zij gelijk een afscheidskaart mee waar iedereen iets in kan schrijven! Toevallig kwam ik pas mijn kaart tegen die ik ooit bij Peter Langhout Reizen heb gekregen… met lieve berichtjes van collega’s van al mijn naaste collega’s. Ik ben daar al ruim 10 jaar weg en toch vind ik het nog heel leuk om die kaart te lezen; er komen gelijk weer veel herinneringen terug!
De kaart lijkt daarom misschien wat standaard om te geven, maar uit ervaring weet ik hoe leuk het is om zo’n kaart te krijgen!

Jammer dat je weggaat!

Voor Elisa heb ik dus een leuke afscheidskaart gekocht en iedereen heeft hier een leuk berichtje opgezet. Gewoon terwijl Elisa achter haar pc zat, dus met wat gegiegel ging de kaart hier rond. Al humor op zich J Verder heb ik een heel leuk afscheidskado gekocht voor, al zeg ik het tenminste zelf hihi, een cupcake giftcard van A Cup of Cake! Dan kan ze binnenkort zich tegoed doen aan die heerlijke cupcakes, waarvan ik weet dat ze gek op is!

Elisa, bedankt voor alles!