in

Het waren 10 prachtige jaren

Je collega waar je al jaren samen mee werkt heeft, jammer genoeg voor jou, een nieuwe baan gevonden maar voor haar/hem ben je stiekem ook erg blij. Natuurlijk laat je haar/hem niet met lege handen vertrekken en verwen je haar/hem eens goed. Uit het oog is niet uit het hart. Als zij/hij deze cadeaus ziet denkt zij/hij altijd even aan jullie gezellige momenten terug.

Schijn een lichtje op mij

Deze kaarsen kun je extra leuk maken door foto’s van collega’s erop te plaatsen zodat je collega die vertrekt jullie niet snel vergeet. Er zijn verschillende modellen en groottes dus je kunt er een leuk geheel van maken.

Snoepje

Je collega is dol op snoep dus er stond altijd wel wat te snoepen op zijn bureau. Dat zal je straks wel gaan missen. Je collega verras je dus met een blik vol met snoep en op de buitenzijde van het blik zit een leuke groepsfoto van al zijn collega’s als aandenken. Het snoep wat erin gaat mag je zelf samenstellen dus dat worden zeker de winegums, want daar is hij gek op.

Verwenmomentje

Na al dat harde werken en weinig tijd voor jezelf is dit cadeau zeker geslaagd. Deze body scrub set bevat een scrub handschoen, showergel en een bodybutter in de heerlijke geur van mint en lavendel. De set is ook verkrijgbaar in de geur limoen en vanille. Je maakt de doos extra persoonlijk door er een eigen foto en tekst op te zetten.

 

Biertje?

Omdat je met deze collega altijd op vrijdagmiddag een biertje dronk is het niet moeilijk om een afscheidscadeau te verzinnen. Dat wordt natuurlijk een bierpakket. Dit Hollandse bierpakket bevat diverse Hollandse bieren en op de verpakking komt een vrolijke foto met tekst om hem te bedanken voor de leuke tijd.

 

Verlichte tuin

Met deze bloempot met licht heb je in de tuin geen lampje meer nodig, want de verlichting zit in de pot. Er zit een energiezuinige lamp in en met 5 meter snoer kan je de pot wat verder in de tuin zetten. De bloempot is ook binnen te gebruiken dus in de winter zet je er gewoon weer een andere plant in.

Even wachten … pizza

Wat is er leuker dan zelf je pizza’s maken. Dat kan met deze pizzarette. Met pizzadeeg, tomatensaus, kaas maak je een lekkere margarita maar je kunt je pizza ook beleggen met champignons, ananas, salami of ansjovis zodat je je favoriete pizza kunt maken. Misschien nodigt je collega nog wel een keertje uit, want je kunt tenslotte met 6 personen tegelijk pizza’s maken.

What do you think?

Top 5 cadeaus voor iPhone-fans

Cadeaus voor afgestudeerden!