in

Afscheidskado voor iemand die gaat emigreren

wat geef je ze kado

Dat is wel even slikken, als je beste vrienden of familie verteld dat ze gaan emigreren! Natuurlijk ben je blij voor hem/haar, maar een beetje dubbel is het waarschijnlijk wel. Gelukkig is er internet, Skype en op deze manier heb je ook direct een mooi logeeradresje in het buitenland. En je hebt een mooi excuus om een heel leuk afscheidskado emigreren te geven!

Voorspoed en geluk

Het is erg spannend als iemand naar de andere kant van de wereld vertrekt om daar een leven op te bouwen. Een beetje geluk kan nooit kwaad. Geef iemand wat extra geluk, met een mooi geluksmuntje. De geluksmunt “Goede Reis’ is erg van toepassing, maar ze hebben verschillende teksten waar jij zeker iemand mee kan verrassen.

Zodat je mij niet vergeet

De beste manier om in the picture te blijven is, natuurlijk, door een leuk kado met jouw eigen foto te geven! Heb je veel leuke foto’s van degene die gaat emigreren? Geef hem dan een grappige deurmat met foto kado. Dit is zo origineel: we durven bijna wel te wedden dat niemand anders dit kado geeft. Kies je favoriete foto uit, bedenk er een leuk tekst bij en klaar is je deurmat. Zo denkt je vriend vaak aan je als hij zijn huis instapt. Andere leuke cadeaus zodat je in iemand herinnering blijft, zijn een leuk fotoboek of eigenlijk alle cadeaus die je met jouw eigen foto kunt personaliseren.

Echt Nederlands

Een passend afscheidskado; dat is nog best lastig! Als iemand gaat emigreren ga je natuurlijk op zoek naar een leuk kado wat de ontvanger aan jou doet denken. Hartstikke leuk en lekker Nederlands is dit oer-Hollandse kaasschaaf. Een beter cadeau kan de emigrant zich niet wensen!

Delfts Blauw

Delfts Blauwe cadeaus scoren natuurlijk altijd goed! Wat dacht je van een Delfts Blauw blik met dropjes er in of met speculaas? Het blik is niet alleen Nederlands; de inhoud ook!

Nog meer cadeautips

What do you think?

Leuke LEGO cadeaus

Kado meisje 4 jaar