in

Afscheidskado voor iemand die gaat emigreren

Dat is wel even slikken, als je beste vrienden of familie verteld dat ze gaan emigreren! Natuurlijk ben je blij voor hem/haar, maar een beetje dubbel is het waarschijnlijk wel. Gelukkig is er internet, Skype en op deze manier heb je ook direct een mooi logeeradresje in het buitenland. En je hebt een mooi excuus om een heel leuk afscheidskado emigreren te geven!

Voorspoed en geluk

Het is erg spannend als iemand naar de andere kant van de wereld vertrekt om daar een leven op te bouwen. Een beetje geluk kan nooit kwaad. Geef iemand wat extra geluk, met dit mooie geluksmuntje. Op de voorkant staat Someone Special, op de achterkant Someone Special Just like you is certainly a prayer come true, wat zoveel betekent als: Een bijzonder iemand zoals jij, is een droom die werkelijkheid wordt. De geluksmunt “Goede Reis’ is ook heel erg van toepassing, ook leuk dus!

Zodat je mij niet vergeet

De beste manier om in the picture te blijven is, natuurlijk, door een leuk kado met jouw eigen foto te geven! Heb je veel leuke foto’s van degene die gaat emigreren? Geef hem dan een grappige deurmat kado. Dit is zo origineel: we durven bijna wel te wedden dat niemand anders dit kado geeft. Kies je favoriete foto uit, bedenk er een leuk tekst bij en klaar is je deurmat. Zo denkt je vriend vaak aan je als hij zijn huis instapt. Andere leuke cadeaus zodat je in iemand herinnering blijft, zijn een leuk fotoboek of eigenlijk alle cadeaus die je met jouw eigen foto kunt personaliseren.

Echt Nederlands

Een passend afscheidskado emigreren; dat is nog best lastig! Als iemand gaat emigreren ga je natuurlijk op zoek naar een leuk kado wat de ontvanger aan jou doet denken. Hartstikke leuk en lekker Nederlands is dit oer-Hollandse kaasplankje en een kaasmessenset. Een beter cadeau kan de emigrant zich niet wensen! Typisch Nederlands is trouwens ook een kaasschaaf; die mag dus eigenlijk ook niet ontbreken!

Delfts Blauw

Delfts Blauwe cadeaus scoren natuurlijk altijd goed! Wat dacht je van de Boska Dutch Party Prikker Set, dubbel Nederlands door de koeien en de blokjes kaas! Lekker relaxen in het nieuwe onderkomen doen ze met de Sit & Joy, in het Delfs Blauw!

 

What do you think?

Nieuwe baan? Geef een herinnering mee!

Fun met Fun Cooking!