in

Have yourself a merry little Christmas

Iedereen is druk bezig met het plannen van de feestdagen. Gezelligheid, lekker eten, familie en liefde staan centraal tijdens deze knusse decemberdagen. Maar wat nou als je alleen bent met de Kerst? Dat hoeft echt niet zo vreselijk te zijn als het lijkt. Met deze tips & tricks maak jij jouw eigen kerstfeestje super gezellig!  

 

Kado’tje

Bij Kerstmis hoort een klein kado’tje toch? En nee, het is niet raar om een kleinigheidje voor jezelf te kopen! Gun jezelf een presentje en laat het inpakken in de winkel. Een verbaasde blik als je ‘s ochtends het pakje onder de boom ziet liggen is verplicht! Ben je opzoek naar inspiratie voor leuke ‘voor-jezelf-kado’s’? Ik post iedere week een leuk kleinigheidje die je voor jezelf kunt kopen!

Sfeer

Verander het huis om in op-en-top kerstsfeer. Hier heb je helemaal niemand bij nodig! Gebruik mooie verlichting, een kerstboom en een warme openhaard voor een fijne sfeer. Ga met een grote mok chocolademelk en een dekentje op de bank en kijk een heerlijke kerstfilm: kerstsfeer tot the max!

Diner

Bij de kerstdagen hoort lekker eten. Gebruik de kookboeken van Jamie Oliver om jezelf om te toveren tot een sterrenchef. Maak een heerlijke maaltijd voor jezelf klaar en geniet daarna met trots van jouw zelfgebakken creaties. Om in het sfeertje te blijven zing je onder het koken natuurlijk keihard mee met All I Want For Christmas, én dek je de (kleine) tafel voor het 3-gangen diner!

Never alone

Als je het toch een beetje overdreven vindt om deze avond voor alleen jezelf te organiseren, is het altijd leuk om mensen uit te nodigen die ook alleen zijn met de feestdagen. Daarnaast zijn er vaak leuke dingen te doen zoals kerstmarkten bezoeken, dineren, naar een musical en naar de schaatsbaan. Zo kun je iets leuks organiseren om samen te doen!

Hopelijk heb ik je geïnspireerd om jouw kerstdagen net iets leuker te maken. In een reactie hoor ik heel graag wat jij allemaal gaat doen! Ik wens iedereen hele fijne kerstdagen, of dit nu alleen of met heel de familie gevierd wordt!  

What do you think?

Written by Yvonne de Quaasteniet

Hey! Ik ben Yvonne en het komende jaar loop ik één dag in de week stage bij Eenkadovoor. Ik houd me voornamelijk bezig met het blog. Ik volg de opleiding Redactioneel Medewerker en hou erg van schrijven, lezen, afspreken met vrienden & familie, feestjes & cadeautjes en muziek! Iedere week publiceer ik een aantal blogposts op de site. Heel graag hoor ik wat je ervan vindt! Liefsxx

Mijn lessen als hulpSint van 2014

Een leuke manier van sparen!