Wil je opvallen tijdens een verjaardag dan moet je een apart cadeaus meenemen. Dus niet een boek, bodylotion of sokken maar een handige gadget voor in de keuken of een originele lamp voor aan het plafond. Wij vonden je de aparte cadeaus die opvallen als je er mee op een verjaardag verschijnt.

1. Dat is mijn bier

Verras de jarige met Beer Goggles. Je zult je afvragen wat het zijn. Het is een super handig kado en iedereen op de verjaardag heeft er iets aan. Het zijn namelijk brilletjes die je om je bierflesje heen schuift met ieder zijn eigen kleur zodat je altijd weet welk bierflesje van jou is.

2. Rol hem op

Nooit meer ruzie met die lange spaghettislierten die je al draaiend met behulp van een lepel om je vork probeert te krijgen. Met deze draaivork gebeurt dat automatisch. Je plaatst de vork in je bord spaghetti en je drukt op het knopje en de spaghetti wordt automatisch om je vork gerold. Een handig kado voor iemand die regelmatig spaghetti eet.

3. Theepot aan het plafond

Het ideale kado voor de theeleut maar deze theepot staat niet op tafel maar hangt aan het plafond. Het is weer eens iets anders dan de saaie lampenkap, want de bodem van deze theepot is er uitgehaald en er is een sfeervol lampje in gedaan. Met een kopje thee en tijdschrift op de bank verlicht deze leuke theepot je kamer.

4. Droog binnen één minuut

Niet meer hoeven wapperen en blazen maar dit schattige aapje droogt je nagels binnen één minuut. Voor een avondje uit is dit dus een ideaal hulpje, want je legt je nagels op het daarvoor bestemde plaatje met bananen en het aapje blaast je nagels droog. Je vriendin of zus zal erg blij zijn met dit originele kado.

5. Wortelslijper

Met deze puntenslijper slijp je je wortels, komkommer, courgette of soortgelijke groente net als je potlood. Zo leg je de mooist geslepen groente op de borden maar het slijpsel kan je natuurlijk ook gebruiken in je gerechten. Jouw moeder wordt nog eens een sterrenkok met dit kado.

6. Swingen onder de douche

Omdat je het gezang van je man wel eens zat bent als hij onder de douche staat is dit kado een kleine hint. Deze mooi vormgegeven doucheradio hang je op in de badkamer en voortaan hoor je niet meer de valse noten van je man maar de gezellige radio tenzij hij natuurlijk mee gaat zingen. Zet je de radio net even harder zodat je zijn stem niet meer hoort.