aqauvault

Tegenwoordig neem ik steeds meer spullen mee naar het strand. Was het vroeger alleen een badlaken, tijdschrift, een broodje en een flesje drinken tegenwoordig gaan de telefoon, het fototoestel en portemonnee ook mee voor je weet meer nooit. Een mooie ondergaande zon moet je natuurlijk vastleggen en dat belangrijke berichtje mag je echt niet missen. En dat kleffe broodje heb je ingeruild voor een lekker patatje die je natuurlijk bij de hipste strandtent koopt. Toen ik de AquaVault voorbij zag komen bij eenkadovoor.nl dacht ik gelijk: “Dat is handig, echt iets voor mij”. Ik was de gelukkige die hem mocht testen dus hij ging in de koffer mee naar Ibiza, omdat ik daar dagelijks het strand ging bezoeken.

 

Groot genoeg voor al je bezittingen

De AquaVault is een handzame kluis waar genoeg in kan zoals sleutels, telefoon, portemonnee, fototoestel (compact) en horloge. De kluis is van wit Thermoplastic en bevat aan de zijkanten twee gaten waardoor je de kluis aan een strandstoel kunt bevestigen maar je kunt de kluis ook aan een fiets of wandelwagen vastmaken en als je hotelkamer geen kluis bevat zou je hem daar ook ergens aan kunnen bevestigen. Aan de onderkant van de kluis zitten drie kleine gaatjes zodat het zand die misschien in je kluis terechtkomt er zo weer uit kan.

aqua

Kraak de kluis

Je kunt een driecijferige code bedenken om je kluis af te sluiten zodat hij voor niemand meer te openen is (of er moet een kluizenkraker op het strand liggen die alle kluizen kan openen maar dat is niet zo waarschijnlijk). Als je de spullen in de kluis hebt gestopt, doe je de kluis dicht en draai de getallen naar een andere code en je kluis zit op slot.

Veilig gevoel

Bepakt en bezakt ging ik naar het strand op zoek naar de juiste strandstoel, want je moet wel even opletten dat de stang waaraan je de kluis bevestigt niet te groot is anders past het niet. Gelukkig waren er nog voldoende strandstoelen met een kleine stang aanwezig dus de kluis werd bevestigd aan de stoel, spullen eraan, kluis dicht en het zonnen kon beginnen. Om af te koelen zocht ik de zee op en dat kon ik nu met een veilig gevoel doen, want niemand kon tenslotte bij mijn bezittingen komen.

aquavault strandstoel

Perfect kado

Voor mij is deze kluis een uitvinding, want ik kan mijn plek verlaten zonder dat ik al mijn spullen onbeheerd achterlaat, want ze liggen nu veilig in mijn kluis. Als ik een strandwandeling wil maken of ik wil wat eten hoef ik niet al mijn hebben en houwen meer mee te nemen. Een ideaal kado voor de zonaanbidder maar ook voor de moeder die de kluis aan de wandelwagen bevestigt of voor de actieveling die de kluis aan zijn fiets bevestigt.