in , ,

Vraag van de week: Zou jij blij zijn met een avontuurlijk cadeau?

Iedere week hebben wij een stelling of een vraag, die in de meest brede zin van het woord te maken heeft met verjaardagen of feestdagen. En daarbij zijn wij benieuwd naar jouw reactie! Iedere maand verloten wij een kadobon van Bol.com onder alle reacties; ook altijd leuk! We zijn benieuwd naar jouw mening!

Voor de waaghalzen onder ons is dit een hele makkelijke vraag en het antwoord is een volmondige ‘JA!’. Als je naaste je een tegoedbon geeft om te gaan parachute springen, dan zit jij waarschijnlijk meteen aan de telefoon om een datum te prikken. Of ben je meer iemand die denkt niet te durven, maar uiteindelijk ga je er voor en spring je aan een touw naar beneden. Of zakt de moed je al in de schoenen bij de gedachte eraan.

Daarom is de vraag van de week dan ook:

Zou jij blij zijn met een avontuurlijk cadeau?

Doen of niet?

Laat het ons weten via een bericht op onze Facebookpagina of hieronder. Wij zijn erg nieuwsgierig naar jouw mening. Hier op kantoor verschillen de meningen enorm.

Nina: “Ik ben avontuurlijk ingesteld, hou ik mezelf altijd voor. Maar bungeejumpen in een warm land zou ik niet durven. Wie weet hoe vaak dat touw is gebruikt en hoe lang het al in de zon ligt..”

Elisa: “Ja, ik zou blij zijn als iemand mij een tegoedbon zou geven voor parachute springen. Is toch tof om te doen!”

What do you think?

Review: Het Geluksmuntje

Cadeaus voor autoliefhebbers