Als je altijd al hebt weggekwijnd bij de gedachte ergens écht uniek te overnachten is dit blog voor jou, want wij voelden onze vrije geest ook opspelen en hebben vervolgens vier unieke overnachtingen opgezocht. Ben jij een avonturier? Lees dan gauw verder!

Laatste rustplaats…

 

Tijd om terug te keren naar het verleden, door te slapen in een hunebed! Deze overnachting is voor échte waaghalzen, want hunebedden zijn de rustplaatsen van de oude Germanen. Toch heb je niets te vrezen, want het is gelukkig maar een kamer dat ingericht is als hunebed. In dit hotel heb je, ondanks de primitieve uitstraling, toch alle moderne gemakken die je in een normale hotelkamer ook zou verwachten, zoals een LCD TV en een minibar!

Sterrenhemel

 

Soms is het tijd om stil de staan bij één van de veel wonderen in ons menselijk bestaan: het universum. Ervaar samen met uw geliefde een romantische overnachting in een knus kubushuisje. Het dak bezit een transparante koepel precies boven het bed. Gezellig samen het heelal ontdekken!

Red mij!

 

Met deze overnachting kan er grote brand uitbreken en zelfs dan ben je nog veilig, want je slaapt namelijk in een reddingscapsule! Lang heeft de capsule dienstgedaan op een olieplatform op de Noord-Zee en nu is deze 28-man cabine omgetoverd tot een heuse overnachtingsarrangement in Friesland!

Royaal slapen

 

Echte orangisten slaan de kans om te overnachten bij paleis Het Loo natuurlijk niet over! Het hotel was vroeger persoonlijk bezit van koningin Wilhelmina en bezig dan ook alles wat een luxe hotel moet bezitten: een overdekt zwembad, sauna, fitnessapparatuur… Het is er allemaal. Dit alles wordt samengekoppeld vlieglessen, zodat je het paleis ook eens van boven ziet!