in , ,

Babymoon: de nieuwste trend

De nieuwste trend in Amerika bereikt langzaam de Europese bodem: de babymoon. Aanstaande ouders vieren vakantie voordat de baby komt. Zo gingen Kate en William ook al op een babymoon.

Wat is een babymoon?

Een babymoon is een soort huwelijksreis voor aanstaande ouders die op vakantie gaan voordat hun kindje geboren wordt. Samen nog even relaxen voordat de baby komt. Nog even genieten van elkaar. Er bestaan zelfs sites die je tips geven voor een babymoon!

Zo ook William en Kate

Prinses Kate is in verwachting van hun tweede kind en moet gedacht hebben: Nog één keer van de rust en van elkaar genieten voordat de tweede komt. Een babymoon met zijn drietjes, want baby George (17 maanden) ging natuurlijk ook mee. In het begin van haar tweede zwangerschap had Kate erg last van misselijkheid, maar dat is gelukkig voorbij. Ze is samen met man en zoon naar het huis van koningin Elizabeth in Schotland geweest. Ook hun reden was om even tijd voor elkaar te nemen. Ze verwachten de baby in april volgend jaar.

Een nieuwe trend

Ik hoor steeds vaker dat aanstaande ouders nog even weggaan. Toen ik het intikte op Google zag ik dat er gewoon hele sites zijn over het fenomeen babymooning. Er wordt beschreven hoe jij je perfecte babymoon kunt plannen. Is weer eens wat anders ipv een kraamcadeau. Ook zijn er vakantieaanbieders die hier goed op inspringen. Een nieuwe trend overgewaaid vanuit Amerika. Ook iets voor jou? Je kunt natuurlijk naar een luxe, verre bestemming gaan zoals de Nederlandse Antillen of een andere heerlijke zonvakantie. Maar het is ook heerlijk om er gewoon even een paar daagjes in Nederland tussenuit te knijpen.

Wanneer?

Het beste is om tussen je 12de en 24ste week op babymoon te gaan. Dan zit je dikke buik nog niet in de weg en is de meeste misselijkheid voorbij. Ook kan je dan nog met een gerust hart vliegen. Genoeg tijd dus om je babymoon te plannen.

Ook iets voor jou?

Ik heb het nooit gedaan, maar misschien is het wel iets voor jou. Op internet is er genoeg over te vinden, dus het is niet moeilijk om de perfecte babymoon uit te zoeken. Lekker genieten van zijn tweetjes voordat de slapeloze nachten beginnen. Ik ben benieuwd wie het nog meer heeft gedaan! Laat je het mij weten?

banner-ebook

What do you think?

De leukste bloggersdag van het jaar

Vraag van de week: Is een cadeaukaart een écht cadeau?