Het fenomeen baby shower is sinds een aantal jaar niet meer weg te denken uit Nederland. De traditie overgewaaid uit de Verenigde Staten wordt steeds hipper. Eenkadovoor vond het hoog tijd worden om een e-book uit te brengen over het organiseren van de perfecte babyshower met daarin natuurlijk ook tips voor het babyshower cadeau.

Een babyshower is een feest dat veelal door dierbare vriendinnen van de mama-to-be wordt gegeven ter ere van de zwangerschap. Toch is informatie over de organisatie ervan verspreid over het internet te vinden. Nu niet meer. Eenkadovoor presenteert een handleiding voor babyshowers waar alle informatie op een plek verzameld is.

Baby shower organiseren

Wanneer kun je het beste een zwangerschapsfeest organiseren? Welke cadeaus zijn praktisch voor de aanstaande ouders? Waar komt de traditie vandaan? Al deze vragen en meer worden beantwoord in het e-book Organiseer de perfecte babyshower. Een betere tijd om het e-book uit te brengen is er niet: de meeste baby’s worden in de maanden juli tot oktober geboren (CBS, 2013). De tijd is dan ook aangebroken voor vriendinnen, collega’s en familieleden om zich te verdiepen in de materie genaamd babyshowers.

Babyshower cadeau

Toch wel een belangrijk onderdeel van de babyshower, het babyshower cadeau! Het hoeven geen dure of grote cadeaus te zijn, het is de gedachte die telt. Wij geven de beste tips!

Handige checklist

De perfecte baby shower is afgestemd op de mama-to-be, kies een thema dat bij haar past en print de handige checklist uit zodat je niks vergeet voor haar grote dag. In het e-book vind je hoofdstukken als De geschiedenis, organisatie, maar ook welke cadeaus het goed doen.

Gratis downloaden

Wil je het e-book ‘Organiseer de perfecte babyshower‘ ook gratis downloaden? Dat kan door te ‘betalen’ een like, share of tweet.