helium ballon

Is een vriend of vriendin in het ziekenhuis terechtgekomen? Is iemand jarig, en heb je snel een cadeautje nodig? Of wil je iemand gewoon een lach op het gezicht bezorgen? Het kan allemaal met de ballonnen van Greetz! Anders dan een kaartje wordt de ballon verpakt in een grote doos, zodat hij helemaal heel wordt bezorgd. Geef een ballon én een lach cadeau!

Een pleister op de wond

In het ziekenhuis belanden, om welke reden dan ook, is zeker geen pretje. Het wordt wel wat draagbaarder met leuke kaartjes en cadeautjes om je heen. Met deze gave ballon voel je je direct een stuk beter! Op de ballon staat de tekst ‘get well soon’. Daarnaast staan allemaal gekleurde pleisters. Leuk de ziekenhuiskamer op en knoop deze ballon om je bed!

Een luchtkus voor je vriend(in)

Ben jij he-le-maal klaar met het geven van een standaard boeket bloemen aan je geliefde? Als je het goed en origineel wil aanpakken, stuur je deze enorme rode lippen ballon. Zeer geschikt voor Valentijnsdag of om een ruzietje weer goed te maken. Met deze ballon kun je misschien wel een kus verwachten als je thuiskomt!

Voor Sarah of Abraham

Als iemand uit je vriendenkring of familie 50 wordt, pak je dat natuurlijk groots aan. Een pop in de tuin, veel vlaggetjes, een grote taart en ballonnen. Deze grote ballon met ‘50’ kán niet missen op de grote dag! Stuur een ballon op en laat Sarah of Abraham zich extra jarig voelen.

Elke ballon wordt verzonden in een grote doos. Dit is niet alleen de reden waarom het ontvangen zo leuk is. De ballon springt namelijk vanzelf uit de doos! Als je voor tien uur ’s avonds bestelt, is de ballon alsnog de volgende dag bezorgd. Ideaal voor als je zelf niet in de gelegenheid bent om een cadeautje te kopen! Ga voor leuk, last minute én betaalbaar bij Greetz.nl.