in ,

Review: Greetz ballon voor een speciale dag

Wij zagen al een paar Greetz ballonnen voorbij komen, één voor een verjaardag, eentje zomaar, als opkikkertje. Nu is het tijd voor een ballon voor een speciaal persoon: mama. Met Vaderdag in aantocht is de ballon een perfect cadeau om te geven; origineel en toch persoonlijk.

De ballon maken

Je kunt de ballon (doorsnede 55 cm) uiteraard helemaal naar je eigen smaak bewerken. Kies uit een van de vele opdrukken die Greetz ter beschikking stelt. Druk of subtiel, waar je voorkeur ook naar uitgaat. Als je een ballon voor Vaderdag maakt, dan zou ik kiezen voor een mannelijk patroon met blauwe kleuren. Wetende dat zowel mijn moeder als ik van subtiel houden, heb ik gekozen voor deze print. Een romantisch golvende lijn aan de onderkant met een hartje in het midden. De kleuren houd ik hetzelfde. Blauw voor de jongens, roze voor de meisjes.

Alles is aan te passen: de kleuren, het lettertype, de grootte van de foto, de tekst.

greetz1

Hou het simpel

De nadruk ligt op de foto. Daarom moet de rest subtiel en simpel zijn. De vele bijnamen die mijn moeder en ik voor elkaar hebben, pasten niet op de ballon. Dus koos ik voor de grappigste, waar wij iedere keer om moeten lachen. Poepje. Met de tekst: wij houden van jou.

greetz2

Kaartje erbij

Je krijgt de optie om een kaartje met de ballon mee te sturen en laat ik dat net willen. Ik kies voor een rode kaart met hartje en een lint op de voorkant: Speciaal voor mama. Ga los met de opmaak, je kunt alles aanpassen. Voeg bijvoorbeeld leuke afbeeldingen toe, zoals een kusje of een duim. The sky is the limit.

greetzkaart

 

Het resultaat

Toen ik de ballon ruim op tijd bestelde, bestond er helaas nog geen mogelijkheid om op zondag te laten bezorgen. Dat is uiteindelijk wel een optie geworden! Greetz bezorgde namelijk op zondag alle pakketjes voor Moederdag. Voor mijn moeder was het een dagje eerder als Moederdag (zoals iedere andere dag ook!).

“De doos werd door mijn zoon naar binnen gebracht en ik dacht eerst dat het een pakketje voor de buren was. Na aandringen van de kinderen keek ik er goed naar en mijn naam stond erop. Toen opende ik het grote pakket, en er vloog een ballon uit! Geweldig! Op de ballon een foto van het gezin. Wat een mooie verrassing. Het kaartje dat erbij zat, was ook prachtig. Ik kan alle kinderen aanraden om dit kado te geven met Moeder- of Vaderdag.” – de matriarch

De kwaliteit van de ballon is goed; het is geen gladde, glimmende stof (aan de achterkant wel), maar de voorkant heeft juist zachte feel. Het is een heliumballon waarom het uit de cadeauverpakking stijgt. Greetz belooft een zweefgarantie van zeven dagen – hij zweeft al tien dagen!

Groot pluspunt

Ook voor de mensen die alles op het laatste moment doen: voor 20:00 uur besteld, morgen bezorgd.

greetz4

Lees ook:

Ballon voor je lief

Ballon voor een verjaardag

What do you think?

Al je vakantieherinneringen in blik

Review: Bij de tijd met slap on watch