in

Bangles met lieve teksten

Voor veel vrouwen mag een slavenarmband of bangle niet in het sieradenkistje ontbreken. Deze geweldige armbanden zijn bij KAYA Sieraden in een volwassen- én kindermaat verkrijgbaar. Het sieradenlabel brengt een mooie collectie slavenarmbanden en bangles met inspirerende teksten.
De slavenarmbanden zijn voorzien van inspirerende teksten als ‘Ps, ik vind je lief’, ‘I love you to the moon & back’ en ‘Together, we make a family’. Of wacht dat je van ‘Vriendinnetjes voor het leven’? Perfect voor mama’s, zusjes of beste vriendinnen! Ze zijn makkelijk te combineren met andere armbanden of een horloge en maken elke outfit helemaal af.

Cadeaus met betekenis

Door de inspirerende quotes op de armbanden zijn het originele cadeaus met een betekenis. Verras je beste vriendin met een mooie quote bangle, om te laten zien hoeveel je van haar houdt, of pak wat groter uit en ga voor de zilveren cuff. Als je de sieraden extra speciaal wil maken, laat dan de binnenzijde van de armband graveren met een persoonlijke tekst, naam, quote of een datum. Extra leuk: kies je eigen lettertype. Van romantisch tot stoer, elk lettertype is mogelijk.

Tijdloze sieraden

Een slavenarmband is door zijn fijne uitstraling en elegante vorm een tijdloos item. De armband is perfect in combinatie met andere armbanden, kettingen of ringen en maakt elke outfit af. De armbanden zijn gemaakt van de mooiste materialen, zodat je er jarenlang plezier van hebt. De slavenarmbanden en bangles zijn verkrijgbaar vanaf € 19,95 en zijn ook te koop in een kindermaat.

Zilver, goud of trendy rosé goud?

Rosé goud is het nieuwe zilver! Daarom biedt KAYA al haar slavenarmbanden aan in 3 kleuren: zilver, goud en rosé goud. Zo kan de ene vriendin bijvoorbeeld de zilveren variant dragen en de ander een gouden. Een compleet setje, maar toch ieder uniek, hoe leuk is dat?! Met elkaars naam in de binnenzijde zijn jullie voor altijd met elkaar verbonden.

Bangles voor het goede doel

Kaya Sieraden heeft hart voor alle kinderen en doneert daarom per verkochte bangle, slavenarmband of ander sieraad een bedrag aan stichting Eduki, die het voor kinderen in Gambia mogelijk maakt naar school te gaan. Een mooie gedachte en misschien wel het mooiste juweel dat er is!

Over KAYA Sieraden

Omdat ze er net zo uit wilde zien als mama, plunderde de 3-jarige Kaya dagelijks het sieradenkistje van haar moeder. Het inspireerde haar moeder Tanja Rakhou om zelf sieraden te gaan ontwerpen voor trotse moeders en hun kinderen, van babyarmbandjes en kinderringen tot mooie slavenarmbanden. In 2012 ging KAYA Sieraden officieel van start. Bestellingen vanaf € 30 worden gratis geleverd. Sieraden worden verpakt in een luxe sieradendoosje, direct klaar om cadeau te geven.

What do you think?

Tips voor de beste, goedkoopste en meest persoonlijke cadeaus

verjaardagskalender

Zo vergeet je nooit meer een verjaardag