in

Het BBQ seizoen komt er weer aan!

Het zonnetje schijnt weer in Nederland, en dat betekent dat, ondanks de kou, de barbecue van zolder wordt gehaald om weerover uren te maken! Bij eenkadovoor zijn we gek op de zomer en de barbecue en om die reden hebben we hier enkele BBQ (kado)tips! Lees dus snel verder!

 Schorten voor mannen

De echte “master chef” zullen erg blij zijn met dit BBQ short!! Het schort van YourSurprise komt met een gehele set, die bestaat uit verschillende vorken en spatels om je vlees mee te draaien. De wanten kan je zelf laten bedrukken met een eigen foto en/of tekst. Zoek je iets stoerder? Dan is dit six-pack schort van Ditverzinjeniet.nl een aanrader. Je kan namelijk zes blikken/flesjes (fris)drank tussen je schort stoppen en spreek je van een ware 6-pack. Een manlijker schort dan dit vind je niet!

 

Grillen boven je vuilnis

Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Je kan deze vuilnisbak namelijk ook gebruiken als BBQ! Daarnaast heeft het zo’n formaat dat je het op andere momenten handig als opbergruimte kan gebruiken. Bijvoorbeeld voor de houtskolen wanneer in winter en herfst. Kortom, vergeet de elektronische barbecue, en ga lekker old-school Amerikaans te werk met deze toffe variant!

BBQ boot

Het is misschien wel de duurste gadget waarover wij ooit geschreven hebben: De Barbecue Boot is een boot met een ingebouwde barbecue, waar je met maar liefst 10 volwassenen in kan zitten! Deze boot heeft een diameter van 3,6 meter. Genoeg ruimte dus voor het hele gezin en je vrienden of familie. De Barbecue Boot heeft een stalen houtskoolgril en is omgeven door een ABS-tafel met 10 zitplaatsen. Elke zitplaats heeft een comfortabele plaathouder, waardoor alles goed op z’n plek blijft, 3 bekerhouder en een zilveren besteklade. Zo heeft iedereen zijn eigen bestek en drankjes! Er zijn nog veel meer dingen te vinden op deze praktische boot, maar daarvoor verwijzen we je naar de website van MegaGadgets.nl! Mocht je er ooit één kopen, laat het ons dan weten, want wij zijn erg benieuwd naar jullie leuke foto’s!

What do you think?

High Teas voor het uitkiezen

Mosterd van Abraham