Als je aan HEMA denkt, denk je aan rookworsten en tompoucen maar de HEMA verkoopt natuurlijk veel meer zoals kleding, huis-, tuin- en keukenartikelen maar ook make-up. Ik wist wel dat ze make-up verkochten maar ik had er nog nooit over nagedacht om het bij de HEMA te kopen dus ben ik op onderzoek uitgegaan wat ze zoal hebben en dat is een heleboel. Van dag- en nachtcrème tot lippenstift en mascara. En je kunt de make-up ook gewoon uitproberen voordat je het koopt. Leuk hè. Hieronder staan de leukste make-upjes en geurtjes van HEMA opgesomd en erg fijn geprijsd.

Lippen om te zoenen

Met de fabulous fluid lipstick creëer je prachtige lippen die ook nog lang zijn kleur behouden. De lipstick is verkrijgbaar in vier prachtige kleuren en kost maar € 4,50. Voor de hele dag mooie lippen die zoenproof zijn.

Kleurrijke ogen

Zwarte mascara is best saai dus dachten ze bij HEMA wij gaan mascara’s verkopen in knalkleuren. Wat dacht je van paarse, blauwe of mintgroene mascara. Je ogen vallen goed op en een regenbuitje kunnen ze verdragen, want de mascara is waterproof.

Wel 32 kleuren nagellak

Nagellak moet wel lang houden, want het is zonde als je van het vele werk maar kort kunt genieten. Deze longlasting nagellak is extra sterk en is minder gevoelig voor beschadigingen en afbladderen. Er zijn wel 32 kleuren verkrijgbaar dus je kunt elke week van een andere kleur genieten.

Wenkbrauwen in model

Je wenkbrauwen willen niet altijd zitten zoals jij wil dus daarom bestaat er wenkbrauw gel. De lichtgewicht gel breng je met een borsteltje aan en zorgt ervoor dat je wenkbrauwen de hele dag in model blijven zitten.

Een geur als finishing touch

Bij een mooi opgemaakt gezicht hoort natuurlijk ook een lekkere geur zodat je je op en top vrouwelijk voelt. HEMA heeft heerlijke geuren die passen bij je gemoedstoestand. Voel je je dromerig, gepassioneerd of energiek? Voor elk gevoel een andere lekkere geur ook weer voor een leuke prijs, want deze geurtjes kosten maar € 15,- voor een flesje van 50 ml.

Image Credits: Pixabay.