Een leuk bedank-cadeautje verzinnen is soms moeilijker dan je denkt. Gelukkig hebben wij bij eenkadovoor een aantal toffe cadeautips waar je iets aan zal hebben. Lees dus snel verder! 

Lekker, taart!

Er is niks zo lekker om als bedankje een taart te krijgen! Neem bijvoorbeeld de chipolatataart. Deze overheerlijke taart is gemaakt van Zwitserse room, kirsch en marasquin. Je kan zelf kiezen welke kleur de taart krijgt. Het leukste is misschien wel de eigen foto die je op de lekkernij kan laten drukken. De taarten worden in een stevige doos verzonden waardoor ze netjes aankomen op plaats van bestemming. Kortom; een ideaal en vooral lekker bedankje!

 

Flesje wijn

Misschien standaard en cliché, maar het doet ‘t altijd goed als bedankje: een fles wijn! Ook deze kan je bestellen bij YourSurprise. Er zijn verschillende soorten merken te vinden, dus keus genoeg! Mocht je de fles nog unieker maken, dan kan je een label met een zelf gekozen tekst, logo of foto laten drukken. Je kan de fles ook geven in een mooie houten kisten, die je ook kan laten bedrukken! Dat is leuk om te geven en nog lekker om te krijgen.

 

Chocolade verwennerij!

Ook leuk om te geven is een Chocotelegram! Laat jouw persoonlijk bericht(je) drukken in chocolade en geef ‘t cadeau! Erg leuk en lekker! Klik hier om dit overheerlijke kado te bestellen.

 

Nog veel meer!

Wij kunnen je natuurlijk nog tal van tips geven, maar het leukste is om zelf een tof bedankje te vinden. Ga daarom naar onze website en neem een kijkje in het brede assortiment. Daar zit vast en zeker iets leuks tussen om cadeau te geven!