Het was soms een uitdaging om je zoon op tijd naar de voetbal training te brengen. Vooral met een drukke baan is een behoorlijke opgave om hier elke week op tijd te verschijnen.

Trainer bedankt!

De meeste trainingen was je dan ook op tijd en zag je hoeveel plezier je kleine jongen had. De trainer heeft hier natuurlijke een grote rol in gespeeld. Zonder de sportieve en vriendelijke man had je zoon het niet zo lang volgehouden, was hij niet gegroeid in zijn ontwikkeling en had hij geen lol in sport.

Sportief bedankje trainer

Nu is het einde van het seizoen in zicht, je weet hoe teleurgesteld je kleine jonge zal zijn. Geen voetbal training meer op woensdag avond en geen wedstrijden meer in het weekend. Laat hem het seizoen even goed af ronden door een geschenk te geven aan de trainer. Een bedankje voor de trainer is het minste wat je kan doen voor deze inspirerende en vrolijke man. Dit is het beste begin van de zomervakantie.

Geschenk voor de trainer

Maar goed, wat geef je dan cadeau? Je kunt er voor kiezen om iets met het team te geven, dan kun je wat groters geven. Een bon voor een etentje samen of een wijnproeverij. Of misschien een abonnement op het tijdschrift van zijn favoriete club. Ook altijd leuk; een t-shirt met de naam van de trainer erop!
Je kunt ook zelf iets geven; bijvoorbeeld een sleutelhanger voor de beste trainer; bidon met zijn naam of mok met ‘beste trainer ever’ en natuurlijk zijn naam.