Je kent je beste vriendin al 10 jaar, ze is jarig of je wilt haar zomaar wat geven. Het is altijd leuk om je vriendin te verrassen. En of het nu gelukt brengt of iets is waar ze altijd aan jou wordt herinnerd ze zal er altijd blij mee zijn.

Geluk voor je beste vriendin

Op geluksmuntjes.nl kan je een muntje speciaal voor je vriendin laten maken. Op de voorkant komt te staan: “Liefst vriendin” (want dat is ze zeker) en op de achterkant staat: “Jij bent voor mij een vriendin uit duizenden. Jij verdient dan ook alle geluk van de wereld”. Dit muntje zal haar geluk brengen en jullie vriendschap zal nooit over gaan. Je kunt haar ook een hart onder de riem steken met het geluksmuntje: ‘A friend loves at all times’. Of een muntje geven omdat ze zo speciaal is met de tekst: ‘Someone Special’. Ga dus naar geluksmuntjes.nl en bestel heel snel en makkelijk een geluksmuntje voor je vriendin.

 

Stoere Chunk eh … chick

In deze stoere Chunks armband kun je foto’s plaatsen van je vriendin en jou. De Chunks kun je makkelijk wisselen dus je kunt er elke keer weer andere foto’s op plaatsen. De armband ik verkrijgbaar in drie verschillende kleuren en is gemaakt van echt leer.

Bekijks

Omdat jullie regelmatig uitstapjes maken is deze trolley een ideaal kado. Er komt een grote foto op van jullie tweeën zodat hij goed herkenbaar is op de kofferband. Je vriendin zal veel bekijks hebben met dit prachtige cadeau. De trolley met eigen foto is verkrijgbaar in verschillende maten en is gemaakt van schokbestendig materiaal dus hij gaat zeker lang mee.

Carrièretijger

Je vriendin is dol op lezen en hard bezig om carrière te maken. Het boek Ambitie van Annemarie van Gaal kan je vriendin hierbij helpen. Haar naam komt op de voorkant van het boek te staan en in het boek komt haar naam ook diverse keren terug. Jij kan ook nog een wens- of felicitatietekst in het boek laten plaatsen. Hopelijk brengt dit boek haar veel geluk.