Een leuk cadeautje vinden kan soms best lastig zijn. Gelukkig zijn er heel wat websites die je goed kunnen helpen bij het vinden van een leuk cadeautje. Bestthings.nl heeft een ruim assortiment aan cadeautjes, met diverse categorieën waaronder wonen, eten en drinken en bar. Onder het kopje bar vind je producten die ideaal zijn voor mensen die van een feestje en een drankje houden, voor een betaalbare prijs.

Extra grote katermok

Heb je een verjaardag, en totaal geen idee wat je moet geven? Een leuke mok doet het altijd goed. Deze extra grote katermok met tekst is het ideale cadeau voor iemand die van een borrel houdt. De dag na het uitgaan kun je de mok lekker volschenken met sterke koffie, zodat je er weer snel bovenop bent. Een perfect anti-kater cadeau voor je vrienden!

 

 

De Shot Tender

Voor de echte feestbeesten onder ons is een shotje op zijn tijd onmisbaar. Wel is het belangrijk dat je goede hoeveelheden mixt. Daarvoor is de Shot Tender perfect. De Shot Tender is in te stellen voor verschillende flesformaten en geschikt voor montage aan de muur of aan een tafel. In plaats van een duur rondje in de kroeg, kun je vanaf nu zelf rondjes geven én maken.

Shotglaasjes

Om het rondje compleet te maken, heeft bestthings.nl een set met leuke shotglaasjes in hun assortiment. Met teksten als ‘Avoid hangovers, stay drunk!’ en ‘I’m not an alcoholic. I’m a drunk, alcoholics go to meetings’ zit de sfeer er direct goed in. Er zitten zes verschillende glaasjes in, zodat je samen met je vrienden shotjes kunt drinken.

 

Dead Pinguïn ijsblokjes

Niets is zo teleurstellend als een lauw drankje op een gezellig feestje. IJs in je drankje maakt het geheel een stuk lekkerder. Met de Dead Pinguïn ijsblokjes maak je je drankje een stuk koeler én leuker! Het werkt gemakkelijk: je giet wat water in de siliconenbakjes, wacht tot het water verandert in ijs en de pinguïns zijn klaar om te water (of te alcohol) te gaan.

Alle bestellingen via Bestthings.nl (Altijd Origineel) heb je binnen 24 uur in huis als je voor 16 uur ’s middags bestelt. Vanaf 100 euro zijn de verzendkosten gratis en de regel ‘niet goed geld terug’ is van toepassing. Voor meer informatie en originele cadeaus, kijk op http://www.bestthings.nl/.