Stel je voor; het is je verjaardag. Je wordt wakker en loopt naar de woonkamer die helemaal versiert is met ballonnen. Alleen  staan er op deze ballonnen jouw naam en foto’s! Ben je aan het dromen? Nee hoor, het zijn de gepersonaliseerde helium ballonnen!

Je eigen ballon

Vier feest met de leukste gepersonaliseerde helium ballonnen! Iedere ballon vwordt bedrukt met jouw eigen foto, logo of tekst! Je kan de ballonnen makkelijk ontwerpen in de foto-editor van de webwinkel. het werkt makkelijk en simpel, dus het is zo gepiept! Dus maak van jouw feestje ook écht jouw feestje met deze kekke ballonnen. En wees niet bang dat ze na een dag leeg zijn, want ze gaan zeker een maand mee. Zo heb je zelfs na het festijn nog plezier om jouw ballon!

 

Shining balloons!

Ballonnen brengen elk feest tot een feestelijk plaatje. vergeet de gewone ballonnen zijn voorbij met deze originele ballon lampen. Je krijgt 10 LED lampjes en daarbij ook nog eens 10 verschillende kleuren ballonnen! Je kunt ze dus meteen uitproberen. Deze Led lights kun je vergelijken met een ventiel. Je kunt de ballon gemakkelijk opblazen met dit ventiel en aan het uiteinde zit het LED lampje. Door aan het uiteinde van het LED lampje te draaien gaat deze aan en uit. Dit LED lampje veranderd van kleur en knippert voor een feestelijk effect. De Balloon LED Lights kun je eindeloos hergebruiken met nieuw ballonnen! Deze ballonnen zijn te bestellen bij MegaGadgets!

Doe een wens!

Deze ballonnen zijn ideaal voor tuinfeesten in zomer; vliegende lampionnen, ook wel de Thaise wensballon genoemd geeft een extra dimensie aan je feest! Ze blijven zo’n 20 minuten in de lucht zweven en geven een prachtig mooi beeld in de nacht.  Het mooiste effect krijg je wanneer je een aantal wensballonnen tegelijk de lucht in laat vliegen, dan kan je genieten van een heuse licht show!