Een paar blogs terug hebben we ook al aandacht besteed aan mokken en bekers. Maar er zijn zoveel bijzondere varianten te vinden bij eenkadovoor.nl dat we dachten; waarom geen tweede blog? Daarom presenteren wij met trots: bijzondere mokken 2.0!

Magic Mug

In ons vorige blog over dit onderwerp kwam YourSurprise al langs. Toch willen wij je nog een keer wijzen op hun leuke mokken. Zoals onze trouwe bloglezers misschien hebben op gemerkt  is YourSurprise gespecialiseerd in het personaliseren van haar producten, dus ook haar mokken en bekers. Heb je een leuke foto of tekst, dan kan je deze laten drukken op de mok. Zo heb je zeker een bijzondere mok in handen! Maar nog leuker is de “magische” variant van deze beker? Vanaf de buitenkant lijkt het een doodgewone, zwarte mok. Maar zodra je er warme drank in doet verschijnt jouw eigen foto of tekst. Daar verras je niet jezelf iedere keer mee, maar ook je collega’s en vrienden! Een echte, magische mok dus!

Magic Mok

App

Ze zijn niet meer weg te denken van de smartphones: overal heb je wel een app voor. Van leuke games tot de NS reisplanner, er zijn tal van apps te vinden. Er was nog geen app voor het drinken van koffie, maar deze app-mok is een mooi alternatief! Als de mok warm is laat het alle apps zien, maar als de mok koud is zie je alleen maar een “zwart scherm”. Leuk toch?!

Appmok

 

Diamonds Are(not) Forever

Volgens James Bond zijn diamanten voor altijd, volgens metalheads zijn ze dat niet. Eén ding is wel zeker: diamanten zijn prachtig! Daarom is deze 2 Carat Cup een mooi geschenk voor je liefde. Aan de mok zit namelijk een ring met daarop een echte Swarovski kristal. Dus een leuk liefdes-jubileum cadeautje. Daar verras je zeker iemand mee!

Ring mok