Je drinkt er meestal je koffie, thee of andere warme drank uit: mokken. Ze zijn er in alle soorten en maten. Op de redactie van eenkadovoor hebben we de leukste mokken voor je op een rijtje gezet. Leuk voor thuis en op kantoor! Lees dus snel verder!

#Hashtag

Wij vinden het de hipste mok van deze tijd; de #Hashtag mok is een must-have voor de Twitter en andere social media liefhebber. Je kan de mok vast houden aan de hashtag en is versierd met het bekende Twitter vogeltje. Een echt aanrader namens de readactie van #eenkadovoor !! Ben je toch meer van het e-mailen, dan is de @mok een leuk alternatief! Voor deze mok geldt dat je hem beet kan houden aan het wereldbekende apenstaartje, erg tof!

Magische Mok

Ook bij YourSurprise kan je terecht voor mokken. Zoals onze trouwe bloglezers misschien al weten is deze webshop gespecialiseerd in het personaliseren van haar producten, dus dat geldt ook voor de mokken. Heb je een leuke foto of tekst, dan kan je deze laten drukken op de mok. Zo heb je zeker een unieke mok in handen!
Maar wist je ook dat je de “magische” variant kan bestellen? Vanaf de buitenkant lijkt het een doodgewone, zwarte mok. Maar zodra je er warme drank in doet verschijnt jouw eigen foto of tekst. Daar verras je niet jezelf iedere keer mee, maar ook je collega’s en vrienden! Een magische mok dus!

 

Coffee 2 go!

Ben je vaak onderweg en geen zin om langs de kiosk te gaan of lang te wachten bij de Starbucks? Met deze Coffee To Go! meeneem beker van Douwe Egberts heb je een handige onderweg-mok voor je koffie. Deze van kunststof gemaakte to go-mok is de milieuvriendelijkere variant van de bekende kartonnen beker. Hierdoor is ‘ie makkelijk af te wassen te hergebruiken. So get ready 2 go!